|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 1:11 pm
wilkus ja mysle, ze to od ryb bedzie moglo byc coraz tansze, jako ze w sumie ich jest nieskonczonosc xd ladne avki, Babuniu 3nodding tak, ten od ryb na pewno... dziękuję! whee Mi się zwłaszcza ten drugi podoba. Taki... epicki! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 5:56 am
Do prezentacji właściwie się nie uczyłam, jakiś tekst napisałam wczoraj, ale dopiero dzisiaj dopisałam rano wnioski i przeczytałam w całości a mimo to odbębniłam na 15 pkt. Jestem zadowolona ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 10:46 am
o, no to faktycznie niczego sobie Ci poszło! Gratuluję. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 15, 2009 11:59 am
Napisałem dzisiaj ostatni pisemny egzamin maturalny. Jeszcze tylko ustny angielski w poniedziałek i koniec biggrin
Nie mógłbym też ominąć bez słowa faktu, że w środę będą mi zaglądać w tyłek na komisji wojskowej xd
Witam wszystkich ponownie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 15, 2009 12:27 pm
(od)kupiłam dollfa whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 12:31 am
Zebraaaaa ty swirze mrgreen Prosze o foto!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 1:06 am
ichabot Napisałem dzisiaj ostatni pisemny egzamin maturalny. Jeszcze tylko ustny angielski w poniedziałek i koniec biggrin Nie mógłbym też ominąć bez słowa faktu, że w środę będą mi zaglądać w tyłek na komisji wojskowej xd Witam wszystkich ponownie wink Witamy, witamy ^^ Dla mnie ostatni pisemny to była czwartkowa fizyka. Też muszę jeszcze tylko angielski w piątek odbębnić ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 3:52 am
Luhuhu moj mily padl wczoraj na kolana i spytal o moja reke heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 8:33 am
Justinka Luhuhu moj mily padl wczoraj na kolana i spytal o moja reke heart heart heart łaaaał! Co mu odpowiedziałaś? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 10:32 am
Lopatka Witamy, witamy ^^ Dla mnie ostatni pisemny to była czwartkowa fizyka. Też muszę jeszcze tylko angielski w piątek odbębnić ;p To dosyć późno masz O_o Myślałem, że to ja kończę matury jako jeden z ostatnich xD Daedhel Justinka Luhuhu moj mily padl wczoraj na kolana i spytal o moja reke heart heart heart łaaaał! Co mu odpowiedziałaś? whee No właśnie, co? "Tak"? "Nie"? "Nie wiem"? "Spadaj"? "Ok, ale w intercyzie przepisujesz całą własność na mnie"? Gratulacje Justinko, niech wam się wiedzie 3nodding mrgreen Ad. Zebra: No pokaż tego dollfa xd Aha, zapomniałbym się pochwalić. Wygrałem indeks na politechnikę gdańską na wydział chemiczny xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 11:41 am
Justinka Luhuhu moj mily padl wczoraj na kolana i spytal o moja reke heart heart heart oczywiście dołączam się do gratulacji ^^ ichabot Lopatka Witamy, witamy ^^ Dla mnie ostatni pisemny to była czwartkowa fizyka. Też muszę jeszcze tylko angielski w piątek odbębnić ;p To dosyć późno masz O_o Myślałem, że to ja kończę matury jako jeden z ostatnich xD Mam znajomych, którzy ustne mają 29 maja, spora liczba ma 27 coś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 1:50 pm
ichabot Aha, zapomniałbym się pochwalić. Wygrałem indeks na politechnikę gdańską na wydział chemiczny xD o.O gratulacje! Jak Ci się to udało??? *szacun* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 2:36 pm
Wszystkim dziekuje za gratulacje 3nodding
Zastanawialam sie przez chwile czy powiedziec,ze potrzebuje troche czasu na zastanowienie, ale jak zobaczylam te dwa diamenty to sklonilam sie do powiedzenia tak mrgreen
A tak serio to owszem jakos wydukalam szlochajac ze szczescia, ze z nim to chocby i na ksiezyc heart
Anyway. Oczywiscie Ichabot wymiotles mnie swoja informacja, wiec tez ci gratuluje z calego serca smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|