Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 10, 2009 11:37 am
vrobi sgergely Egyik sem... tektek.org Üdv itt blaugh ...én is arról beszélek LoL...tökigaz.. redface biggrin Namindegy mostmár, a lényeg, h tudjátok miről van szó 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 10, 2009 12:30 pm
Urogataya-san vrobi sgergely Egyik sem... tektek.org Üdv itt blaugh ...én is arról beszélek LoL...tökigaz.. redface biggrin Namindegy mostmár, a lényeg, h tudjátok miről van szó 3nodding Nyugi mindjärt egymäsnak esnek.... Nah de ne offoljunk!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 11, 2009 1:18 pm
Helló mindenki! Bálint vagyok Budapestről és a 19. évemben járok. Magamról annyit, hogy fő elfoglaltságom a művészet (leginkább a rajzolás, bár kicsit nagyképűség a firkáimat művészetnek titulálnom), a filmek és legfőképp a képregények. Nemrég találtam rá a guildre, rendesen meg is lepődtem hogy ennyi magyar van még itt, de ezt jó tudni. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 11, 2009 1:25 pm
Wattsz Helló mindenki! Bálint vagyok Budapestről és a 19. évemben járok. Magamról annyit, hogy fő elfoglaltságom a művészet (leginkább a rajzolás, bár kicsit nagyképűség a firkáimat művészetnek titulálnom), a filmek és legfőképp a képregények. Nemrég találtam rá a guildre, rendesen meg is lepődtem hogy ennyi magyar van még itt, de ezt jó tudni. biggrin LEszünk meg többen is. Üdvözöllek itt nälunk! Ajänlom neked a rajz versenyünket es meg tudod mutatni a müveszetedet!!! Sok sikert hozzä. cool 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 11, 2009 1:40 pm
Üdv itt nálunk! Amikor beléptem én is el voltam ájulva a létszámtól de az sajnos nem mérvadó... A többség ahhoz sem vette a fáradságot hogy ide írjon... stare Úgyhogy elvárjuk hogy légy aktív és növeld a valódi tagok listáját... (Egyépként szerintem több magyar van még a gaián a guilden kívül mint belül... Vannak még kis csoportok nem guildok csak apró 4-5 személyes baráti körök akik tudnak a guildről legalábbis a többség de mégsem szálnak be... sweatdrop Szerintem valami óriás elnyomó birodalomnak képzelnek minket vagy nem is tom... xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 11, 2009 2:13 pm
hello itt biggrin am énis ismerek olyan magyart aki nem akar belépni.... nem is értem mért nem confused de ő tudja..... majd rágom még egy kicsit a fülét xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sun Apr 12, 2009 5:05 am
Quote: Szerintem valami óriás elnyomó birodalomnak képzelnek minket vagy nem is tom... rofl Nem mintha azok lennénk... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 12, 2009 5:47 am
Üdv minden újnak (és a régieknek is wink ) Boldog húsvétot!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 12, 2009 12:03 pm
softwarekiller Quote: Szerintem valami óriás elnyomó birodalomnak képzelnek minket vagy nem is tom... rofl Nem mintha azok lennénk... 3nodding Nah erről ennyit emberek.. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 13, 2009 5:29 pm
Üdvözlet az új tagoknak.
Ez offolás lesz, de nekem szabad, mert moderátor vagyok, NEKTEK VISZONT NEM! Szóval, várom a jelentkezőket a Rich Mob Vol.2-re, mert kevesen vagyunk... kevés ember, kevés mani... De, nekem mindegy, ha nem akartok sok pénzt kaszálni, a ti bajotok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 14, 2009 2:40 am
Nem pnt neki kéne jó példát mutatnia? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 14, 2009 10:06 am
Hello!^^
A nevem Alexandra,14 éves vagyok és debrecenben lakok! =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 14, 2009 10:14 am
ayumuchan0095 Hello!^^ A nevem Alexandra,14 éves vagyok és debrecenben lakok! =D Üdv itt (és többiek is, újak). smile Őneki én ajánlottam a guildet, hollywoodon vettem észre hogy magyarul beszél egy barátnőjével smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 14, 2009 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 14, 2009 3:28 pm
üdv az újaknak ...nem akarok offolni...csak megszeretném kérdezni hogy valaki nem tud deszkázni???...most akarok megtanulni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|