|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:42 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat hehe *przyłącza się* może bitwa na poduchy.....*bierze kilka poduszek i rzuca nimi we wszystkie strony* *nieco stloomiony glos zpod podooshek* lol... bitwa na poduchy jush od jakiegos czasu trwa wink 3nodding a kto poza tobą i mną bierze w niej udział?? wink *wysoowa sie glowa spod podooshek* ninja cos mi sie widzi ze reszta skapitulowala sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:43 pm
Lethiel Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat hehe *przyłącza się* może bitwa na poduchy.....*bierze kilka poduszek i rzuca nimi we wszystkie strony* *nieco stloomiony glos zpod podooshek* lol... bitwa na poduchy jush od jakiegos czasu trwa wink 3nodding a kto poza tobą i mną bierze w niej udział?? wink *wysoowa sie glowa spod podooshek* ninja cos mi sie widzi ze reszta skapitulowala sweatdrop xd ja winko pije i nie chce zmarnowac anijednej kropli xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat hehe *przyłącza się* może bitwa na poduchy.....*bierze kilka poduszek i rzuca nimi we wszystkie strony* *nieco stloomiony glos zpod podooshek* lol... bitwa na poduchy jush od jakiegos czasu trwa wink 3nodding a kto poza tobą i mną bierze w niej udział?? wink *rzuca w nia poduszka* nikt......... hm.. a jednak twisted whee *wciaga go pod sterte poduszek* twisted *pac poduchą* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:45 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:47 pm
Lethiel hm.. a jednak twisted whee *wciaga go pod sterte poduszek* twisted *pac poduchą* whee 4laugh ty mała zdradziecka żmij.... *zanurkowal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...to ja zaraz wracam ide na chwile... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:49 pm
cześć-miło poznać*podaje rękę* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:50 pm
opcy Lethiel hm.. a jednak twisted whee *wciaga go pod sterte poduszek* twisted *pac poduchą* whee 4laugh ty mała zdradziecka żmij.... *zanurkowal* O.o ninja *szuka go wśrood podooszek* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:50 pm
Kitty-ShadowCat cześć-miło poznać*podaje rękę* wink I na wzajem ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:51 pm
*drobne kłopoty techniczne sweatdrop * co działacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|