|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:50 am
Christoff_Gangrell Dobra ja uciekam trza wracać do zakuwania xp 3maicie jutro za mnie kciuki jeśli można (egza z Łaciny mam gonk boje sie...) Dozobaczyska papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:51 am
Delisa Kitty chodzi ci o Tajemnice Prezszłości? Czyli inaczej Fushigi Yogi czy tak to sie tam pisze? dzięki Del-jesteś wielka surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:52 am
Kitty-ShadowCat Delisa Kitty chodzi ci o Tajemnice Prezszłości? Czyli inaczej Fushigi Yogi czy tak to sie tam pisze? dzięki Del-jesteś wielka surprised pfu nie Tajemnice Prezszłości tylko Tajemnice Przeszłości wink o dzieki surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:53 am
Gosiak Jaswinder łeeeeeeeeeee ciezko mi cos idzie to rysowanieeeee sweatdrop też czasami rysuję-szczególnie na lekcjach-niezabardzo mi to idzie ale idzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:54 am
Delisa Kitty-ShadowCat Delisa Kitty chodzi ci o Tajemnice Prezszłości? Czyli inaczej Fushigi Yogi czy tak to sie tam pisze? dzięki Del-jesteś wielka surprised pfu nie Tajemnice Prezszłości tylko Tajemnice Przeszłości wink o dzieki surprised ja tez to ogladalam xd tyle ze nie wszystko crying heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:54 am
Kitty-ShadowCat Gosiak łeeeeeeeeeee ciezko mi cos idzie to rysowanieeeee sweatdrop też czasami rysuję-szczególnie na lekcjach-niezabardzo mi to idzie ale idzie sweatdrop wychodzi ci wink ladnie rysujesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:55 am
Miss_Karina Delisa Kitty-ShadowCat Delisa Kitty chodzi ci o Tajemnice Prezszłości? Czyli inaczej Fushigi Yogi czy tak to sie tam pisze? dzięki Del-jesteś wielka surprised pfu nie Tajemnice Prezszłości tylko Tajemnice Przeszłości wink o dzieki surprised ja tez to ogladalam xd tyle ze nie wszystko crying heh... ja tesz oglądałam ze 4 odcinki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:57 am
Delisa Kitty-ShadowCat Gosiak łeeeeeeeeeee ciezko mi cos idzie to rysowanieeeee sweatdrop też czasami rysuję-szczególnie na lekcjach-niezabardzo mi to idzie ale idzie sweatdrop wychodzi ci wink ladnie rysujesz blaugh gupolu nawet nie wiesz jak rysuje ale mimo wszystko dzieki biggrin heheeh a mi zawsze na lekcjach wychodzi bo mam wene razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Kitty-ShadowCat Gosiak łeeeeeeeeeee ciezko mi cos idzie to rysowanieeeee sweatdrop też czasami rysuję-szczególnie na lekcjach-niezabardzo mi to idzie ale idzie sweatdrop wychodzi ci wink ladnie rysujesz blaugh dziękuję......tylko z jednego rysunka jestem zadowolona-wiesz z jakiego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jesli o mnie chodzi to tez zaczelo sie od Polonii1, ale poniewaz mala wtedy bylam, i byl dubbing wloski, wiec bylam przekonana ze to made in italy blaugh blaugh Takim moim pierwszym anime to byla chyba SM.... ilez ja sie wtedy nacierpialam, bo przeciez 14-latka nie powinna ogladac bajek.... crying Nie moge powiedziec ze wiele widzialam, bo nie widzialam.... ale np. Muminki chetnie zawsze obejrze (nie wiem czy to do konca anime.... sweatdrop ) i kiedys jeszcze Kapitana Tsubase ogladalam... i cos tam jeszcze.... Dzis nie moge powiedziec ze jestem fanka a&m, coz moze to nie byla prawdziwa milosc.... ale z checia obejrze czasem jak sie trafi.... natomiast, NIGDY nie pozwole obrazac tego typu sztuki..... i zawsze stane w obronie szykowanego otaku.... smile (W mojej obronie nikt nie stawal ..... crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Delisa Kitty-ShadowCat Delisa Kitty chodzi ci o Tajemnice Prezszłości? Czyli inaczej Fushigi Yogi czy tak to sie tam pisze? dzięki Del-jesteś wielka surprised pfu nie Tajemnice Prezszłości tylko Tajemnice Przeszłości wink o dzieki surprised ja tez to ogladalam xd tyle ze nie wszystko crying heh... ja ogladalam wszystkie odcinki 1 serii XD tylko ze nie ogladalam 2 serii crying (Tajemnice Przeszłości sa moim ulubionym anime whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o sory pomylka byla w moim poscie myslala mze do mnie :] aaa nie wychodzi mi buahaah aler postaram sie zeby to jako tako wyglondalo :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|