|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:41 am
Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai zjecha�‚ po por�™czy> Ole! wink *cmok* Cead! Bia�‚y kolorem niewinno�›ci! Walcz o pokój! Wybacz wrogom! xp xd xd tak, mow mi prawiczek i podaj lizaka XD cześć wszystkim blaugh witencja ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:42 am
Gosiak Siema Kitty *polizała ją po policzku* miło mi poznać sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:42 am
Gosiak Siema Kitty *polizała ją po policzku* Uuu perwera! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:44 am
Delein Gosiak Siema Kitty *polizała ją po policzku* Uuu perwera! xd chyba powinnam przystopowac bo za czesto to slysze stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:45 am
Gosiak Delein Gosiak Siema Kitty *polizała ją po policzku* Uuu perwera! xd chyba powinnam przystopowac bo za czesto to slysze stressed heh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:46 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai zjechał po poręczy> Ole! wink *cmok* Cead! Biały kolorem niewinności! Walcz o pokój! Wybacz wrogom! xp xd xd tak, mow mi prawiczek i podaj lizaka XD Tajest Mr.P....*rzuca w niego lizakiem* XD *całuje gorąco* senks
Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:46 am
Kitty-ShadowCat Gosiak Siema Kitty *polizała ją po policzku* miło mi poznać sweatdrop sory biggrin taki kaprys :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:49 am
=^^= Gdzie się patrzy? *całuje go próbując zwrócić na siebie jego uwagę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:50 am
Kitty-ShadowCat Gosiak Kitty-ShadowCat Gosiak Siema Kitty *polizała ją po policzku* miło mi poznać sweatdrop sory biggrin taki kaprys :] ale to bardzo miłe smile juz myslalam ze zostane zbutowana biggrin ewentualnie pogryziona to bardziej sekszi jest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:52 am
Delein =^^= Gdzie się patrzy? *całuje go próbując zwrócić na siebie jego uwagę* tylko chcialem zobaczyc o co chodzi XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:53 am
Lavagetas_heqetai Delein =^^= Gdzie się patrzy? *całuje go próbując zwrócić na siebie jego uwagę* tylko chcialem zobaczyc o co chodzi XD XDTa jasne... patrz, już do pokoju sie pakują XD A ty też propagujesz perwersyjność? *oddała liza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 9:54 am