|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:02 am
opcy Keita Korangar Jaswinder Keita Korangar opcy (a propos pokoju 200) ja bym na twoim miejscu sie bal - to sie robie niezdrowa fascynacją eek whee CO FASCYNACJA question exclaim Jak wolisz moge to nazwac - pzreśladowaniem blaugh musze miec kogos kto po mnie sprzata.... xp 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:03 am
ehh chyba czas troche po zarabiac - a moze za forse ktora mam kupic lepsza wedke i zarabiac lowiac xd xd ......nie za duzo roboty crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:03 am
Keita Korangar ludzie potrafią zbierac forse pzrez miesiac zeby sobie kupic jakies super ciuch - a ja wydaje kazda forse z gai od razu xd xd mam doklanie to samo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:06 am
eek opcy... a może ja cię naprawdę prześladuję? eek : : : 4laugh taaaak mam obsesję na twoim punkcieeee mrgreen : *miota się w szaleństwie* opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:08 am
Jaswinder eek opcy... a może ja cię naprawdę prześladuję? eek : : : 4laugh taaaak mam obsesję na twoim punkcieeee mrgreen : *miota się w szaleństwie* opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy... *daje jej bromu na uspokojenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:09 am
opcy Jaswinder eek opcy... a może ja cię naprawdę prześladuję? eek : : : 4laugh taaaak mam obsesję na twoim punkcieeee mrgreen : *miota się w szaleństwie* opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy... *daje jej bromu na uspokojenie* *traci przytomniość*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:11 am
Keita Korangar Gosiak Keita Korangar ludzie potrafiĦ#8230; zbierac forse pzrez miesiac zeby sobie kupic jakies super ciuch - a ja wydaje kazda forse z gai od razu xd xd mam doklanie to samo biggrin Moj Boze!!!!! Ty jezdzisz na desce?????? eek Myslałem ze w takim srodowisku nigdy nie spotkam dziewczyny interesujacej sie deskami!! Jak cudownie!! I to w 3 dni po powrocie z gór whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:11 am
Jaswinder opcy Jaswinder eek opcy... a może ja cię naprawdę prześladuję? eek : : : 4laugh taaaak mam obsesję na twoim punkcieeee mrgreen : *miota się w szaleństwie* opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy opcy... *daje jej bromu na uspokojenie* *traci przytomniość* *piana z pyska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:12 am