|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:43 am
Gosiak opcy Keita Korangar cholera dopiero zrobilem jakies 500 golda - jeszcze tylko jakes 3000 zeby sobie na zakupu pojsc i kupic : spodnie nowe, koszule i krawat zeby cie pocieszyc to powiem ci ze ja sie ostatnio kompletnie spłókalem tak sie zastanawiam czy nie zajac sie z tych powodow jakas branza rysunkową biggrin jak masz czas i checi to jasne.... ja nie mam ani tego ,ani tego.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:44 am
Jaswinder Keita Korangar Jas - dziękujemy za sczere wyznania xp szczere? to ty mnie jeszcze nie znasz... "a wiesz, że moja teściowa ostatnio znalazła..." *umiera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:46 am
opcy Jaswinder Keita Korangar Jas - dziękujemy za sczere wyznania xp szczere? to ty mnie jeszcze nie znasz... "a wiesz, że moja teściowa ostatnio znalazła..." *umiera* *podbiega do opcusia* nie umieraj!!! crying ja jeszcze nic nie powiedziałam... to była podpucha... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:47 am
Jaswinder Keita Korangar Jas - dziękujemy za sczere wyznania xp szczere? to ty mnie jeszcze nie znasz... "a wiesz, że moja teściowa ostatnio znalazła..." Co znalazła? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:48 am
mam dla ciebie dobrą wiadomość zobacz na topik plan gildii i meliny kliknij na spis pokoi i poszukaj pokój nr 200^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:50 am
Keita Korangar Jaswinder Keita Korangar Jas - dziękujemy za sczere wyznania xp szczere? to ty mnie jeszcze nie znasz... "a wiesz, że moja teściowa ostatnio znalazła..." Co znalazła? eek nieważne... sweatdrop opcuś tego drugi raz nie zniesie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:54 am
Jaswinder Keita Korangar Jaswinder Keita Korangar Jas - dziękujemy za sczere wyznania xp szczere? to ty mnie jeszcze nie znasz... "a wiesz, że moja teściowa ostatnio znalazła..." Co znalazła? eek nieważne... sweatdrop opcuś tego drugi raz nie zniesie... jeśli mimo to chcesz wiedzieć, to zajrzyj na strony 7573 - 7575
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:54 am
opcy (a propos pokoju 200) ja bym na twoim miejscu sie bal - to sie robie niezdrowa fascynacją eek
whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:55 am
Keita Korangar opcy (a propos pokoju 200) ja bym na twoim miejscu sie bal - to sie robie niezdrowa fascynacją eek whee CO FASCYNACJA question exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:58 am
Jaswinder Keita Korangar opcy (a propos pokoju 200) ja bym na twoim miejscu sie bal - to sie robie niezdrowa fascynacją eek whee CO FASCYNACJA question exclaim Jak wolisz moge to nazwac - pzreśladowaniem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:59 am
Keita Korangar Jaswinder Keita Korangar opcy (a propos pokoju 200) ja bym na twoim miejscu sie bal - to sie robie niezdrowa fascynacją eek whee CO FASCYNACJA question exclaim Jak wolisz moge to nazwac - pzreśladowaniem blaugh crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Keita Korangar Jaswinder Keita Korangar opcy (a propos pokoju 200) ja bym na twoim miejscu sie bal - to sie robie niezdrowa fascynacją eek whee CO FASCYNACJA question exclaim Jak wolisz moge to nazwac - pzreśladowaniem blaugh musze miec kogos kto po mnie sprzata.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:00 am
Jaswinder Keita Korangar Jaswinder Keita Korangar opcy (a propos pokoju 200) ja bym na twoim miejscu sie bal - to sie robie niezdrowa fascynacją eek whee CO FASCYNACJA question exclaim Jak wolisz moge to nazwac - pzreśladowaniem blaugh crying eek serio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|