|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:02 pm
Jaswinder opcy czy wspominalem wczesniej ze NIE pytam stare a ja nie odpowiadam... tylko m�wię, wspominam... wyjaśniam? to nie bylo konieczne naprawde... wiez mi... serio.. czy mowilem juz ze to nie bylo konieczne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:06 pm
opcy wiem ze ogolnie pieprze glupoty ale niekiedy mowie powaznie... Ty wiesz jak ja mam bujna wyobraznie?!?!!??! a kto ci zabrania mieć wyobraźnię? i wyobrażać sobie... czy wyobrażasz sobie tego słonia? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:12 pm
Jaswinder opcy wiem ze ogolnie pieprze glupoty ale niekiedy mowie powaznie... Ty wiesz jak ja mam bujna wyobraznie?!?!!??! a kto ci zabrania mieć wyobraźnię? i wyobrażać sobie... czy wyobrażasz sobie tego słonia? 3nodding stressed jestem spokojny.... Ty sie naprawde prosisz!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:12 pm
ide looloo *daje opcemu buzi w policzek i powoli człapie do baraku* jutro muszę rano jechać to mojego przeklętego studia rtv stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:13 pm
ta dobrej nocy.... znikam
*nie jest*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:13 pm
opcy Jaswinder opcy wiem ze ogolnie pieprze glupoty ale niekiedy mowie powaznie... Ty wiesz jak ja mam bujna wyobraznie?!?!!??! a kto ci zabrania mieć wyobraźnię? i wyobrażać sobie... czy wyobrażasz sobie tego słonia? 3nodding stressed jestem spokojny.... Ty sie naprawde prosisz!!!!!!! a co mi zrobish? 3nodding zbijesh mnie? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:15 pm
Jaswinder opcy Jaswinder opcy wiem ze ogolnie pieprze glupoty ale niekiedy mowie powaznie... Ty wiesz jak ja mam bujna wyobraznie?!?!!??! a kto ci zabrania mieć wyobraźnię? i wyobrażać sobie... czy wyobrażasz sobie tego słonia? 3nodding stressed jestem spokojny.... Ty sie naprawde prosisz!!!!!!! a co mi zrobish? 3nodding zbijesh mnie? 4laugh co prawda to juz mnie tu nie ma ... ale malo brakuje a Cie opierd#%@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:27 pm
 N#DW N#DW N#DW N#DW N#DW N#DW N#DW N#DW *neguje swoje istnienie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 10:13 pm
ładne gwiazdki, opcy... jest 7.00 rano, a dokładnie 7.13 zbieram się do studia RTV sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:27 am
Jaswinder ładne gwiazdki, opcy... jest 7.00 rano, a dokładnie 7.13 zbieram się do studia RTV sweatdrop KTÓRA??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|