|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:42 pm
nie chcę wiedzieć, co ze mną będzie jak mnie "teściowa ze szwagierką" dorwą... istna rzeźnia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:44 pm
stare powiedzenie brzmi: dobry blef nie jest zły........ stare ten nie byl dobry blaugh xd blaugh xd xp jak mozna w takie cos uwierzyc?!?!!!??!? tja.. sa ludzie i parapety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:45 pm
Jaswinder nie chcę wiedzieć, co ze mną będzie jak mnie "teściowa ze szwagierką" dorwą... istna rzeźnia... to cie troche przepytaja..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:45 pm
i tak nie używa, więc nie wiem po co trzyma w domu... sweatdrop STUPIDO... crying mam nadzieję że stringów z trąbą słonia nie znajdzie... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:47 pm
Jaswinder i tak nie używa, więc nie wiem po co trzyma w domu... sweatdrop STUPIDO... crying mam nadzieję że stringów z trąbą słonia nie znajdzie... redface nie pytam... nie chce wiedziec.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:49 pm
opcy Jaswinder nie chcę wiedzieć, co ze mną będzie jak mnie "teściowa ze szwagierką" dorwą... istna rzeźnia... to cie troche przepytaja..... xp TROCHĘ?! ja mam 16 lat (no prawie 17) a według dorosłych 16 lat to właśnie to TROCHĘ za mało... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:50 pm
opcy Jaswinder i tak nie używa, więc nie wiem po co trzyma w domu... sweatdrop STUPIDO... crying mam nadzieję że stringów z trąbą słonia nie znajdzie... redface nie pytam... nie chce wiedziec.... stare nie pytasz o słonia, czy dlaczego nie używa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:51 pm
Jaswinder opcy Jaswinder nie chcę wiedzieć, co ze mną będzie jak mnie "teściowa ze szwagierką" dorwą... istna rzeźnia... to cie troche przepytaja..... xp TROCHĘ?! ja mam 16 lat (no prawie 17) a według dorosłych 16 lat to właśnie to TROCHĘ za mało... sweatdrop trzeba bylo %^$%&* ?!?!??!??!? stare xd xp //sorry mnie to strasznie smieszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:53 pm
Jaswinder opcy Jaswinder i tak nie używa, więc nie wiem po co trzyma w domu... sweatdrop STUPIDO... crying mam nadzieję że stringów z trąbą słonia nie znajdzie... redface nie pytam... nie chce wiedziec.... stare nie pytasz o słonia, czy dlaczego nie używa? nie pytam... i o to.. i o to... ja mam zwyczaj trzymac sie z dala od nie swoich spraw.... wlasciwie od swoich tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:55 pm
a nie używa, bo ja jestem uczulona na to tworzywo, z którego to jest zrobione... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:57 pm
czy wspominalem wczesniej ze NIE pytam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:58 pm
nadal chcesh ze mną mieshkać? 3nodding no nie denerwuj się tak... stare złość piękności szkodzi... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:01 pm
wiem ze ogolnie pieprze glupoty ale niekiedy mowie powaznie... Ty wiesz jak ja mam bujna wyobraznie?!?!!??!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|