|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:56 pm
Jaswinder możesz tam też zamieszkać, jak chcesz... jest dość duży^^ siur! 3nodding tylko ostrzegam ze ja to zawsze burdel robie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:58 pm
opcy Jaswinder możesz tam też zamieszkać, jak chcesz... jest dość duży^^ siur! 3nodding tylko ostrzegam ze ja to zawsze burdel robie..... no to poprosimy Sayo, żeby cię dopisał do baraku... dzielimy go na dwa pokoje, czy zostawiamy jeden? jeśli chodzi o bałagan... to tam jest pusto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:02 pm
Jaswinder opcy Jaswinder możesz tam też zamieszkać, jak chcesz... jest dość duży^^ siur! 3nodding tylko ostrzegam ze ja to zawsze burdel robie..... no to poprosimy Sayo, żeby cię dopisał do baraku... dzielimy go na dwa pokoje, czy zostawiamy jeden? jeśli chodzi o bałagan... to tam jest pusto... nie boj sie jak tam pomieszkam to bedzie balagan.... nie wiem jak wolisz........ chrapiesz? mam zwyczaj pisac po scianach jeszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:09 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder możesz tam też zamieszkać, jak chcesz... jest dość duży^^ siur! 3nodding tylko ostrzegam ze ja to zawsze burdel robie..... no to poprosimy Sayo, żeby cię dopisał do baraku... dzielimy go na dwa pokoje, czy zostawiamy jeden? jeśli chodzi o bałagan... to tam jest pusto... nie boj sie jak tam pomieszkam to bedzie balagan.... nie wiem jak wolisz........ chrapiesz? mam zwyczaj pisac po scianach jeszcze... to mi namalujesz jakieś fajne graffiti 3nodding mi nie przeszkadza, jak ktoś ze mną mieszka w jednym pokoju... to jest wręcz wskazane^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:15 pm
Jaswinder to mi namalujesz jakieś fajne graffiti 3nodding mi nie przeszkadza, jak ktoś ze mną mieszka w jednym pokoju... to jest wręcz wskazane^^ to git! 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:17 pm
no to się wprowadzaj... 4laugh *tymczasem idzie do gildiowej łaźni wziąść prysznic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:21 pm
*idzie po swoj sprzet grajacy i plyty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:22 pm
*bierze prysznic 3nodding *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:24 pm
a mama Pasiaka podobno znalazła u niego gdzieś takie... "coś"... co jest potrzebne facetom do... "czegoś"... oj będzie się działo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:26 pm
Jaswinder a mama Pasiaka podobno znalazła u niego gdzieś takie... "coś"... co jest potrzebne facetom do... "czegoś"... oj będzie się działo... no sobie wyobrazam.... gonk chociaz w sumie to sie cieszyc powinna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:28 pm
opcy Jaswinder a mama Pasiaka podobno znalazła u niego gdzieś takie... "coś"... co jest potrzebne facetom do... "czegoś"... oj będzie się działo... no sobie wyobrazam.... gonk chociaz w sumie to sie cieszyc powinna... dlaczego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:31 pm
Jaswinder opcy Jaswinder a mama Pasiaka podobno znalazła u niego gdzieś takie... "coś"... co jest potrzebne facetom do... "czegoś"... oj będzie się działo... no sobie wyobrazam.... gonk chociaz w sumie to sie cieszyc powinna... dlaczego? mam nadzieje ze myslimy o tym samym ..dlatego ze wnukow nie bedzie miala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:37 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder a mama Pasiaka podobno znalazła u niego gdzieś takie... "coś"... co jest potrzebne facetom do... "czegoś"... oj będzie się działo... no sobie wyobrazam.... gonk chociaz w sumie to sie cieszyc powinna... dlaczego? mam nadzieje ze myslimy o tym samym ..dlatego ze wnukow nie bedzie miala ale ona nie wie, że jej syneczek... "tego"... bo on się wykręcił i powiedział, że "tak sobie kupił z ciekawości, bo nie wiedział jak to wygląda..." i podobno uwierzyła... ale on i tak tego nie używa... *wychodzi spod prysznica*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:40 pm
"kupił z ciekawości, bo nie wiedział, jak to wygląda..." sweatdrop redface crying MY GOD...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:41 pm
Jaswinder ale ona nie wie, że jej syneczek... "tego"... bo on się wykręcił i powiedział, że "tak sobie kupił z ciekawości, bo nie wiedział jak to wygląda..." i podobno uwierzyła... ale on i tak tego nie używa... *wychodzi spod prysznica* z ciekawosci... xd xd ...bo nie wiedzial jak wyglada *upadl na ziemie w ataku smiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|