|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:54 pm
Miss_Karina sweet_chii Miss_Karina ja tam w walentynkowe nie przebiore sie, bo jetsem jakby to powiedziec antivalentic xd xp ja w walentynki wyjezdzam z obozem do Wloch, ciekawe co sie bedzie dziac w autokarze sweatdrop ojejciu XP wole na razie nie wyobrażać sweatdrop w walentynki mam zajecia na studiach i w ogole niczego sie nie podziewam sad i tak bedzie przez nastepne lata XP ja tesh sie niczego nie spodziewam 3nodding , nie mam chlopaka i w zasadzie nie zaluje.... moze kiedys bede miexc to szczescie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:00 pm
heh...dobra zmywam sie lulac... zmeczona jakos jestem XP (ech te lata.... xd )
dobranoc szkraby koffane ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:01 pm
Miss_Karina heh...dobra zmywam sie lulac... zmeczona jakos jestem XP (ech te lata.... xd ) dobranoc szkraby koffane ^^ no dobrej! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:05 pm
opcy Miss_Karina opcy sweet_chii oooooooooooooooooooooooooo opcy eek co?? mialo byc obciachowo... a innych ciuchow nie mam.... sweatdrop opcy...fajowo wygladasz!!!! xd xd to bedzie moj seksi stroj walentynkowy xd eek dla mnie seksi? 3nodding 4laugh heart joke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:07 pm
a ja mam w walentynki sprawdzian ne znajomości "Pana Tadeusza"... trzeba będzie sobie film jeszcze raz obejrzeć... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:11 pm
Jaswinder a ja mam w walentynki sprawdzian ne znajomości "Pana Tadeusza"... trzeba będzie sobie film jeszcze raz obejrzeć... sweatdrop a ja mam wolne....... do czerwca 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:12 pm
opcy Jaswinder a ja mam w walentynki sprawdzian ne znajomości "Pana Tadeusza"... trzeba będzie sobie film jeszcze raz obejrzeć... sweatdrop a ja mam wolne....... do czerwca 3nodding *skacze wokoło opcusia* hurra!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:14 pm
woof woof
NAME: Jaswinder TYPE: wolf GENDER: female OWNER: opcy
woof woof rzuć mi coś do aportowania heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:14 pm
Jaswinder opcy Jaswinder a ja mam w walentynki sprawdzian ne znajomości "Pana Tadeusza"... trzeba będzie sobie film jeszcze raz obejrzeć... sweatdrop a ja mam wolne....... do czerwca 3nodding *skacze wokoło opcusia* hurra!!! *też skacze* jupi!!! //ale to glupio brzmi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:16 pm
Jaswinder woof woof NAME: Jaswinder TYPE: wolf GENDER: female OWNER: opcy woof woof rzuć mi coś do aportowania heart *rzuca coś do aportowania (powiedzmy poduszke)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:17 pm
*przynosi poduszkę i merda ogo... poprostu przynosi poduszkę^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:18 pm
opcy Jaswinder woof woof NAME: Jaswinder TYPE: wolf GENDER: female OWNER: opcy woof woof rzuć mi coś do aportowania heart *rzuca coś do aportowania (powiedzmy poduszke)* a ... *wydziera mu z rak poduszke* jak mozesz? takie ladne sa.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:20 pm
Jaswinder *przynosi poduszkę i merda ogo... poprostu przynosi poduszkę^^* *głaszcze po główce* dobry wilczurek... *rzuca ponownie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:21 pm
sweet_chii a ... *wydziera mu z rak poduszke* jak mozesz? takie ladne sa.... xd teraz to sa juz tylko obslinione...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:22 pm
opcy sweet_chii a ... *wydziera mu z rak poduszke* jak mozesz? takie ladne sa.... xd teraz to sa juz tylko obslinione...... xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|