|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:28 pm
opcy Jaswinder ja proponuję, żeby tematem następnego avatar contest był najbardziej obciachowy strój... ^^ nie no to wygram bez problemow..... 3nodding xd xp TYYYY?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:28 pm
opcy ooo... zagapilem sie... czesc Kari! nic sie nie stalo xd Jas nawet dobry pomysl whee tylko musimy uwazac z liczba topicow, bo i tak jest za duzo topicow XPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:34 pm
Miss_Karina opcy ooo... zagapilem sie... czesc Kari! nic sie nie stalo xd Jas nawet dobry pomysl whee tylko musimy uwazac z liczba topicow, bo i tak jest za duzo topicow XPP czemu trzeba je ograniczac? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:35 pm
oooooooooooooooooooooooooo
opcy eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:36 pm
sweet_chii oooooooooooooooooooooooooo opcy eek co?? mialo byc obciachowo... a innych ciuchow nie mam.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:38 pm
opcy sweet_chii oooooooooooooooooooooooooo opcy eek co?? mialo byc obciachowo... a innych ciuchow nie mam.... sweatdrop opcy...fajowo wygladasz!!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:40 pm
Miss_Karina opcy sweet_chii oooooooooooooooooooooooooo opcy eek co?? mialo byc obciachowo... a innych ciuchow nie mam.... sweatdrop opcy...fajowo wygladasz!!!! xd xd to bedzie moj seksi stroj walentynkowy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:40 pm
opcy Miss_Karina opcy sweet_chii oooooooooooooooooooooooooo opcy eek co?? mialo byc obciachowo... a innych ciuchow nie mam.... sweatdrop opcy...fajowo wygladasz!!!! xd xd to bedzie moj seksi stroj walentynkowy xd jush mi sie podoba heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:42 pm
kurde ale te buty pedalskie.......... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:44 pm
ja tam w walentynkowe nie przebiore sie, bo jetsem jakby to powiedziec antivalentic xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:48 pm
Miss_Karina ja tam w walentynkowe nie przebiore sie, bo jetsem jakby to powiedziec antivalentic xd xp to byl zart........ ja juz od paru dni myslae nad zlosliwym statusem do gada na walen%$ki;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:50 pm
opcy Miss_Karina ja tam w walentynkowe nie przebiore sie, bo jetsem jakby to powiedziec antivalentic xd xp to byl zart........ ja juz od paru dni myslae nad zlosliwym statusem do gada na walen%$ki; jak juz wymyslisz to mi zapodasz? xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:51 pm
Miss_Karina ja tam w walentynkowe nie przebiore sie, bo jetsem jakby to powiedziec antivalentic xd xp ja w walentynki wyjezdzam z obozem do Wloch, ciekawe co sie bedzie dziac w autokarze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 2:53 pm
sweet_chii Miss_Karina ja tam w walentynkowe nie przebiore sie, bo jetsem jakby to powiedziec antivalentic xd xp ja w walentynki wyjezdzam z obozem do Wloch, ciekawe co sie bedzie dziac w autokarze sweatdrop ojejciu XP wole na razie nie wyobrażać sweatdrop w walentynki mam zajecia na studiach i w ogole niczego sie nie podziewam sad i tak bedzie przez nastepne lata XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|