|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:39 am
No włsnie! Tak samo jest z muzyka!! Czy jesli nosze kostke to juz wiadomo ze slucham cradle of filth albo blind guardiana? Ja słucham muzyki (oprocz techno i discopolo - jesli mozna to nazwac muzyka) kazdej byle zeby byla dobra, wartosciowa i podobala sie przedewszystkim mi!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:41 am
Popieram twoje zdanie w stu procentach, ale mysle ze powinnismy zakonczyc nasza dyskusje zeby nie wzieli nas za shizofrenika lub innego czlowieka z problemami stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:50 am
Zgadzam sie! Za pare lat zamienimy sie w takich ciemniakow jak amerykanie !! Bedziemy bezmozgimi zjadaczami hamburgerow dla ktorych studiowanie to bractwa, imprezy i seks! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:53 am
Myśle ze powinnismy zakonczyc ten wywod dla naszego bezpieczenstwa stare ściany maja uszy (a raczej oczy ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:55 am
No to w takim razie zapiszmy cos neutralnego : np. imie: Marek Nazwisko: Markiewicz data urodzenia: 2.02.89
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:56 am
Tak mysle ze to wystarczajaco neutralne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:57 am
*zaspana wyłazi zza fotelika* ...i czego tak hałasujesz... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:58 am
Aaaa szpieg komercyjnych bestyji!!!!! Giń zmoro piekielna!!! scream ~~~~~ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:59 am
Jaswinder *zaspana wyłazi zza fotelika* ...i czego tak hałasujesz... sweatdrop A własnie chciałe pisac dlaczego nikt nie przychodzi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:09 am
Keita Korangar Jaswinder *zaspana wyłazi zza fotelika* ...i czego tak hałasujesz... sweatdrop A własnie chciałe pisac dlaczego nikt nie przychodzi whee przychodzi? ja tu sypiam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:11 am
*wchodzi do pokoju* siemka wszystkim nie było mnie , bo szlaban miałam;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:12 am
a co zmajstrowalas? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:13 am
siedziałam na komiew do 1 w nocy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:17 am
eek ?! my z opcym siedzimy czesto do nawet 2... moja mama z poczatku krzyczala, ale chyba jakos sie przyzwyczaila... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|