|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:15 pm
Jaswinder opcy Jaswinder naćpany m�wish... ^^ *zaczaja się z podushką w łapce* ninja co Ty kombinujesh?? *pac - uderza lekko podushką* - to za wczoraj... my master... ^^ 3nodding 4laugh xd mnie poduszką?!?!?! *podnosi poduche i rzuca w Jas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:19 pm
Jaswinder opcy Jaswinder opcy Jaswinder naćpany m�wish... ^^ *zaczaja się z podushką w łapce* ninja co Ty kombinujesh?? *pac - uderza lekko podushką* - to za wczoraj... my master... ^^ 3nodding 4laugh xd mnie poduszką?!?!?! *podnosi poduche i rzuca w Jas* *obrywa poduchą, kt�ra strąca jej z głowy kapelish. Jas podnosi kapelush i umiejscawia na swoim miejscu*ale fajnie^^ ja chcę jeszcze razzzzzz *i jeszcze raz to samo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:22 pm
*podushka ląduje za fotelikiem Jas* *Jas biegnie po nią i nie wraca* *i nie wraca...* *nie wraca...* *Jas śpi na podushce za fotelikiem, zwinięta w kłębek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:25 pm
Jaswinder *podushka ląduje za fotelikiem Jas* *Jas biegnie po nią i nie wraca* *i nie wraca...* *nie wraca...* *Jas śpi na podushce za fotelikiem, zwinięta w kłębek* w sumie dobry pomysl ... jutro na uczelnie musze jechac.... *przynosi swoja poduche i kladzie sie kolo Jas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:29 pm
*Jas otwiera oczka, przytula do opcego* dobranoc *śpi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 1:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:25 am
nikogo nie ma.
no to Papa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:36 am
Popieram twoje zdanie drogi kolego . Mnie tez to denerwuje i nielubie tez takiego nakladania latek - jesli zakladam trampki spodnie "skejty" i czarna bluze z kapturem to jestem uwazany za skate'a a jak mam dlugie piora to przyklejaja mi latke "brud" albo "metal" - porypane dziecaki tej walnetej planety scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|