|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:40 pm
erm........... haaaalo....... *kładzie sie na podłodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:45 pm
*przewraca sie na drugi bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:49 pm
*Kladzie sie obok z zeszytem od matmy w rece i probuje czytac* cholercia, juz nic nie zalapuje... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:51 pm
sweet_chii *Kladzie sie obok z zeszytem od matmy w rece i probuje czytac* cholercia, juz nic nie zalapuje... sweatdrop no troche juz pozno.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:54 pm
opcy sweet_chii *Kladzie sie obok z zeszytem od matmy w rece i probuje czytac* cholercia, juz nic nie zalapuje... sweatdrop no troche juz pozno..... ale po powrocie ze szkoly mi sie zanselo..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:58 pm
opcy *przewraca sie na drugi bok* opcusiu śpisz? TY śpisz?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:58 pm
sweet_chii opcy sweet_chii *Kladzie sie obok z zeszytem od matmy w rece i probuje czytac* cholercia, juz nic nie zalapuje... sweatdrop no troche juz pozno..... ale po powrocie ze szkoly mi sie zanselo..... sweatdrop czyli rozumiem ze spisz za dnia zamiast w nocy....... tez tak mam... ja w zasdzie nigdy nie jestem wyspany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:59 pm
Jaswinder opcy *przewraca sie na drugi bok* opcusiu śpisz? TY śpisz?! NI......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:00 pm
opcy sweet_chii opcy sweet_chii *Kladzie sie obok z zeszytem od matmy w rece i probuje czytac* cholercia, juz nic nie zalapuje... sweatdrop no troche juz pozno..... ale po powrocie ze szkoly mi sie zanselo..... sweatdrop czyli rozumiem ze spisz za dnia zamiast w nocy....... tez tak mam... ja w zasdzie nigdy nie jestem wyspany... dlatego nosish tą śliiićną maskę? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:02 pm
Jaswinder dlatego nosish tą śliiićną maskę? 4laugh dlatego w liceum prawie wszyscy mysleli ze ja permamentnie nacpany chodze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:07 pm
opcy Jaswinder dlatego nosish tą śliiićną maskę? 4laugh dlatego w liceum prawie wszyscy mysleli ze ja permamentnie nacpany chodze.... ja nie wiem co mnie sadza..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:10 pm
Jaswinder naćpany m�wish... ^^ *zaczaja się z podushką w łapce* ninja co Ty kombinujesh??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:12 pm
opcy Jaswinder naćpany m�wish... ^^ *zaczaja się z podushką w łapce* ninja co Ty kombinujesh?? *pac - uderza lekko podushką* - to za wczoraj... my master... ^^ 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|