|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:53 pm
Sayokun opcy cholera..............230-237K kolo mordy mi przelecialo!!!!!!!!!!!! *wali glowa w mur* to czarne glowno tez bylo do wyboru *łup* na pewno nie pomyliles tego  z tym  i tego  z tym  teraz to nie jestem taki pewien.. ale drugi gosciu co wybieral se nagride wzial ta biala czapke i cieszyl sie jak glupi.... xd niewazne ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:53 pm
Sayokun chii @_@ ja tesz tak chce... ja mam tylko to crying  ale ty masz fajnie, masz ubrania... a ja mam same listy .... cholernie trudno mi sie w cos ubrac.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:54 pm
ja na tym koncie mam to  a na drugim to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:55 pm
opcy Sayokun opcy cholera..............230-237K kolo mordy mi przelecialo!!!!!!!!!!!! *wali glowa w mur* to czarne glowno tez bylo do wyboru *łup* na pewno nie pomyliles tego  z tym  i tego  z tym  teraz to nie jestem taki pewien.. ale drugi gosciu co wybieral se nagride wzial ta biala czapke i cieszyl sie jak glupi.... xd niewazne ... sprawdz... ten topik powinien jeszcze istniec....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:56 pm
sweet_chii ale ty masz fajnie, masz ubrania... a ja mam same listy .... cholernie trudno mi sie w cos ubrac.... sweatdrop tia jakbys sprzedala ktores z tych listow to bys nakupowala 10X moje ciuchy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:59 pm
chyba nie sprawdze bo mi nie wyswietla tylko 5 stron postow w profile... ale jestem prawie pewien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:01 pm
Sayokun sweet_chii ale ty masz fajnie, masz ubrania... a ja mam same listy .... cholernie trudno mi sie w cos ubrac.... sweatdrop tia jakbys sprzedala ktores z tych listow to bys nakupowala 10X moje ciuchy XD ale nie sprzedam... whee carrie: nie wiedzialam, ze masz tak malo... zrob questa na cos wink , ludzie pomagaja bardzo, ja mialam kiedys questa na Fairy Wings... kto wie, moze my ci pomozemy blaugh , tylko podaj cel, i taki osiagalny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:02 pm
stare a to moje... ^^ aż wstyd patrzeć... sweatdrop i kto tu jest biedniejszy Sayo? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:04 pm
Jaswinder stare a to moje... ^^ aż wstyd patrzeć... sweatdrop i kto tu jest biedniejszy Sayo? 3nodding a widzialas ile ja mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:05 pm
Jaswinder stare a to moje... ^^ aż wstyd patrzeć... sweatdrop i kto tu jest biedniejszy Sayo? 3nodding JA XDD hmm moze bym mial scarfika ale za duzo wydalem na innych......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:06 pm
Sayokun Jaswinder stare a to moje... ^^ aż wstyd patrzeć... sweatdrop i kto tu jest biedniejszy Sayo? 3nodding JA XDD hmm moze bym mial scarfika ale za duzo wydalem na innych...... ja sie wciaz zadreczam, ze nie kupilam go wtedy za te 3k!!! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:06 pm
sweet_chii Sayokun sweet_chii ale ty masz fajnie, masz ubrania... a ja mam same listy .... cholernie trudno mi sie w cos ubrac.... sweatdrop tia jakbys sprzedala ktores z tych listow to bys nakupowala 10X moje ciuchy XD ale nie sprzedam... whee carrie: nie wiedzialam, ze masz tak malo... zrob questa na cos wink , ludzie pomagaja bardzo, ja mialam kiedys questa na Fairy Wings... kto wie, moze my ci pomozemy blaugh , tylko podaj cel, i taki osiagalny 3nodding heh... właśnie robie questa ale chyba dam spokoj.... sad bo i tak nie uda mi sie tyle kasy zebrac zeby to osiagnac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:07 pm
sweet_chii Sayokun JA XDD hmm moze bym mial scarfika ale za duzo wydalem na innych...... ja sie wciaz zadreczam, ze nie kupilam go wtedy za te 3k!!! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:08 pm
Miss_Karina sweet_chii Sayokun sweet_chii ale ty masz fajnie, masz ubrania... a ja mam same listy .... cholernie trudno mi sie w cos ubrac.... sweatdrop tia jakbys sprzedala ktores z tych listow to bys nakupowala 10X moje ciuchy XD ale nie sprzedam... whee carrie: nie wiedzialam, ze masz tak malo... zrob questa na cos wink , ludzie pomagaja bardzo, ja mialam kiedys questa na Fairy Wings... kto wie, moze my ci pomozemy blaugh , tylko podaj cel, i taki osiagalny 3nodding heh... właśnie robie questa ale chyba dam spokoj.... sad bo i tak nie uda mi sie tyle kasy zebrac zeby to osiagnac sad hm... ja sie nie poddam... ja zaloze questa na DEVIL TAIL!!! 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|