|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:18 pm
Jaswinder Jaswinder opcy Jaswinder jestem bezpańskim wilkiem... poszukuję właściciela... najlepiej płci męskiej ^^ wilki nie maja wlascicieli..... łeee... crying ale ja chcę mieć... jak pieski... O! widzę kota *łypie okiem na Sayo...* 3nodding opcy, nie przygarnąłbyś wilczurka? 3nodding a mozna go trzymac w mieszkaniu (czy obsikuje sciany i obgryza meble)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:22 pm
sweet_chii caly moj majatek z listow wynosi 170k (nie liczac ubran i fairy wings) .. a ja jush tu troche siedze na gaia (patrzcie profil xp ) a jak byly te szaliczki, to mnie sie wydawalo, ze sa brzydkie i sobie ich nie kupilam ( a kosztowaly 3k), tylko wydawalam wtedy kase na afk (wtedy kosztowaly 14k) xd a ja myslalem ze jak mam 10k to mam duzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:23 pm
opcy sweet_chii caly moj majatek z listow wynosi 170k (nie liczac ubran i fairy wings) .. a ja jush tu troche siedze na gaia (patrzcie profil xp ) a jak byly te szaliczki, to mnie sie wydawalo, ze sa brzydkie i sobie ich nie kupilam ( a kosztowaly 3k), tylko wydawalam wtedy kase na afk (wtedy kosztowaly 14k) xd a ja myslalem ze jak mam 10k to mam duzo... hmm chyba podlicze ile mam z samych letterow... chii zrob sceran shota i pokaz nam co tam masz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:24 pm
Jaswinder ja jestem kulturalna... zawsze sikam do klopa... *obsikuje krzaczek za iknem* no... prawie zawsze... 3nodding a poza tym jestem milutka i og�lnie... 4laugh no to jestem gotow Cie przygarnac.. pod warunkiem ze nie jesz za duzo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:27 pm
opcy Jaswinder ja jestem kulturalna... zawsze sikam do klopa... *obsikuje krzaczek za iknem* no... prawie zawsze... 3nodding a poza tym jestem milutka i og�lnie... 4laugh no to jestem gotow Cie przygarnac.. pod warunkiem ze nie jesz za duzo xd czytaj wyżej... ostatnio wcale nie jem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:30 pm
Jaswinder opcy Jaswinder ja jestem kulturalna... zawsze sikam do klopa... *obsikuje krzaczek za iknem* no... prawie zawsze... 3nodding a poza tym jestem milutka i og�lnie... 4laugh no to jestem gotow Cie przygarnac.. pod warunkiem ze nie jesz za duzo xd czytaj wyżej... ostatnio wcale nie jem... stare w takim razie nie mam watpliwosci.... mam nadzieje ze zaprzyjaznisz sie z moim kotem ... ma na imie Hrabia Mendoza Pierwszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:31 pm
kot? kici kici... widzę tu jednego kota kici kici Sayo... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:31 pm
eee chii...
ty dozbieralas do tego afk???
bo jak mozesz misc tylko 170k w przedmiotach z listow jak afk kosztuje okolo 240k XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:32 pm
Jaswinder kot? kici kici... widzę tu jednego kota kici kici Sayo... 4laugh mowilas cos.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:33 pm
Sayokun Jaswinder kot? kici kici... widzę tu jednego kota kici kici Sayo... 4laugh mowilas cos.... stare O.o zostaw ja w spokoju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:34 pm
Sayokun eee chii... ty dozbieralas do tego afk??? bo jak mozesz misc tylko 170k w przedmiotach z listow jak afk kosztuje okolo 240k XDDD to ta biala czapka???? mialem okazje miec ja za darmo....w tym kontescie... co widly wygralem... scream stressed stressed scream stressed czemu ja nie wiem co jest ile warte!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:35 pm
opcy Sayokun eee chii... ty dozbieralas do tego afk??? bo jak mozesz misc tylko 170k w przedmiotach z listow jak afk kosztuje okolo 240k XDDD to ta biala czapka???? mialem okazje miec ja za darmo....w tym kontescie... co widly wygralem... scream stressed stressed scream stressed czemu ja nie wiem co jest ile warte!!!!!!!!!!!!!!! .............. http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=4417831
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:35 pm
Sayokun Jaswinder kot? kici kici... widzę tu jednego kota kici kici Sayo... 4laugh mowilas cos.... stare a gdzież ty mash swoje uszka kocie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|