|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:00 pm
Jaswinder na dziś... pierwsze jedzenie (takie normalne) od wczorajszej próby zjedzenia obiadu, która się nie powiodła... przyczyna: od tygodnia zupełny brak ochoty do jedzenia teraz wmuszam "obiad" ja tam osobiscie nie lubie obiadow i tym podobnych ustrojstw, najchetniej tobym zyla samymi kanapkami ^^ i w ogole, wszystko jest wzgledne, nieraz zdarzalo mi sie jesc 'kolacje' o 5 rano xd co z gildia? a co ma byc? whee ostatnio przeciez rzadko tu wpadam a gildia jakos sie kreci beze mnie ^^ nasi kochani moderatorzy dzielnie daja sobie rade sami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:02 pm
MissTao Jaswinder na dziś... pierwsze jedzenie (takie normalne) od wczorajszej próby zjedzenia obiadu, która się nie powiodła... przyczyna: od tygodnia zupełny brak ochoty do jedzenia teraz wmuszam "obiad" ja tam osobiscie nie lubie obiadow i tym podobnych ustrojstw, najchetniej tobym zyla samymi kanapkami ^^ i w ogole, wszystko jest wzgledne, nieraz zdarzalo mi sie jesc 'kolacje' o 5 rano xd co z gildia? a co ma byc? whee ostatnio przeciez rzadko tu wpadam a gildia jakos sie kreci beze mnie ^^ nasi kochani moderatorzy dzielnie daja sobie rade sami wink a to trzeba na nowa gildie wywalic 20,000? Jakby co to ja zawsze moge... xp EDIT: ale mam nadzieje, ze nigdy nie bedzie takiej sytuacji sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:04 pm
nie... *podnosi pyszczek* chodzi o to, że gildia należy do ciebie... a jak ciebie nie będzie, to co się z nią stanie? zniknie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:06 pm
Jaswinder nie... *podnosi pyszczek* chodzi o to, że gildia należy do ciebie... a jak ciebie nie będzie, to co się z nią stanie? zniknie? patrzaj post wyzej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:07 pm
jestem bezpańskim wilkiem... poszukuję właściciela... najlepiej płci męskiej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:08 pm
sweet_chii MissTao Jaswinder na dziś... pierwsze jedzenie (takie normalne) od wczorajszej próby zjedzenia obiadu, która się nie powiodła... przyczyna: od tygodnia zupełny brak ochoty do jedzenia teraz wmuszam "obiad" ja tam osobiscie nie lubie obiadow i tym podobnych ustrojstw, najchetniej tobym zyla samymi kanapkami ^^ i w ogole, wszystko jest wzgledne, nieraz zdarzalo mi sie jesc 'kolacje' o 5 rano xd co z gildia? a co ma byc? whee ostatnio przeciez rzadko tu wpadam a gildia jakos sie kreci beze mnie ^^ nasi kochani moderatorzy dzielnie daja sobie rade sami wink a to trzeba na nowa gildie wywalic 20,000? Jakby co to ja zawsze moge... xp EDIT: ale mam nadzieje, ze nigdy nie bedzie takiej sytuacji sad ja tez mam nadzieje ze nie bedzie takiej sytuacji i takze ze MissTao nie zbanują!!!!!!!!!!! hmpff...
czesc wszystkim, ja tylko na chwilke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:08 pm
wrocilem.... eek tao... nieeeeeee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:09 pm
sweet_chii a to trzeba na nowa gildie wywalic 20,000? Jakby co to ja zawsze moge... xp ooo... chyba zanlazlam kogos kto mi pozyczy 20 kawalkow na labcoat twisted (just kidding ^^)Jas: bez obaw, gildia sobie bedzie spokojnie zyc dalej, nawet po moim gaiowym zejsciu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:11 pm
MissTao sweet_chii a to trzeba na nowa gildie wywalic 20,000? Jakby co to ja zawsze moge... xp ooo... chyba zanlazlam kogos kto mi pozyczy 20 kawalkow na labcoat twisted (just kidding ^^)Jas: bez obaw, gildia sobie bedzie spokojnie zyc dalej, nawet po moim gaiowym zejsciu xd crying a masz kogos kto mi pozyczy 170k na scarfika crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:11 pm
Jaswinder jestem bezpańskim wilkiem... poszukuję właściciela... najlepiej płci męskiej ^^ wilki nie maja wlascicieli.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:12 pm
Sayokun MissTao sweet_chii a to trzeba na nowa gildie wywalic 20,000? Jakby co to ja zawsze moge... xp ooo... chyba zanlazlam kogos kto mi pozyczy 20 kawalkow na labcoat twisted (just kidding ^^)Jas: bez obaw, gildia sobie bedzie spokojnie zyc dalej, nawet po moim gaiowym zejsciu xd crying a masz kogos kto mi pozyczy 170k na scarfika crying i mi tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:14 pm
opcy Jaswinder jestem bezpańskim wilkiem... poszukuję właściciela... najlepiej płci męskiej ^^ wilki nie maja wlascicieli..... łeee... crying ale ja chcę mieć... jak pieski... O! widzę kota *łypie okiem na Sayo...* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:15 pm
Sayokun MissTao sweet_chii a to trzeba na nowa gildie wywalic 20,000? Jakby co to ja zawsze moge... xp ooo... chyba zanlazlam kogos kto mi pozyczy 20 kawalkow na labcoat twisted (just kidding ^^)Jas: bez obaw, gildia sobie bedzie spokojnie zyc dalej, nawet po moim gaiowym zejsciu xd crying a masz kogos kto mi pozyczy 170k na scarfika crying caly moj majatek z listow wynosi 170k (nie liczac ubran i fairy wings) .. a ja jush tu troche siedze na gaia (patrzcie profil xp ) a jak byly te szaliczki, to mnie sie wydawalo, ze sa brzydkie i sobie ich nie kupilam ( a kosztowaly 3k), tylko wydawalam wtedy kase na afk (wtedy kosztowaly 14k) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:16 pm
Jaswinder opcy Jaswinder jestem bezpańskim wilkiem... poszukuję właściciela... najlepiej płci męskiej ^^ wilki nie maja wlascicieli..... łeee... crying ale ja chcę mieć... jak pieski... O! widzę kota *łypie okiem na Sayo...* 3nodding opcy, nie przygarnąłbyś wilczurka? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:17 pm
sweet_chii Sayokun MissTao sweet_chii a to trzeba na nowa gildie wywalic 20,000? Jakby co to ja zawsze moge... xp ooo... chyba zanlazlam kogos kto mi pozyczy 20 kawalkow na labcoat twisted (just kidding ^^)Jas: bez obaw, gildia sobie bedzie spokojnie zyc dalej, nawet po moim gaiowym zejsciu xd crying a masz kogos kto mi pozyczy 170k na scarfika crying caly moj majatek z listow wynosi 170k (nie liczac ubran i fairy wings) .. a ja jush tu troche siedze na gaia (patrzcie profil xp ) a jak byly te szaliczki, to mnie sie wydawalo, ze sa brzydkie i sobie ich nie kupilam ( a kosztowaly 3k), tylko wydawalam wtedy kase na afk (wtedy kosztowaly 14k) xd crying ja byc biedny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|