|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:43 pm
Jaswinder opcy jeszcze Ci tego nie mowilem ale jestem prorokiem xp a ja wilkołakiem 3nodding a kto cie ugryzl ze stalas sie wilkolakiem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:45 pm
opcy Jaswinder opcy jeszcze Ci tego nie mowilem ale jestem prorokiem xp a ja wilkołakiem 3nodding a kto cie ugryzl ze stalas sie wilkolakiem?? van helsing jak się zamienił w wilkołaka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:47 pm
opcy sweet_chii ha, to jush bede wiedziala, gdzie sie zwrocic jak mi nie bedzie sie plik c++ chcial skompilowac blaugh , hehe a pascala umiesz? bo ostatnio mam w tym troche eee problemow sweatdrop powiedzmy... pascala mialem na pierwszym roku.. to sie troche pozapominalo.. xd wierze, ze pamietasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:47 pm
Jaswinder opcy Jaswinder opcy jeszcze Ci tego nie mowilem ale jestem prorokiem xp a ja wilkołakiem 3nodding a kto cie ugryzl ze stalas sie wilkolakiem?? van helsing jak się zamienił w wilkołaka... czyli masz teraz wlochate nogi i klate??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:48 pm
sweet_chii opcy sweet_chii ha, to jush bede wiedziala, gdzie sie zwrocic jak mi nie bedzie sie plik c++ chcial skompilowac blaugh , hehe a pascala umiesz? bo ostatnio mam w tym troche eee problemow sweatdrop powiedzmy... pascala mialem na pierwszym roku.. to sie troche pozapominalo.. xd wierze, ze pamietasz ktos musi wierzyc.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chii: ja znam pascala (powiedzmy), mam notatek duuużo ^^ opcuś: hahaha... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder ale chodzi o ich zakładanie, czy odpowiadanie na nie? heh biggrin odpowiadanie. o limitach na zakladanie nic nie slychac na razie ^^ i czyzbys nie wiedziala ze istnieje taki limit? i dalej glosujesz do upadlego? i za kazde glosowanie dostajesz 10 g? jesli tak, to jedziemy na jednym wozku blaugh a ten obiad to na dzis czy dopiero na jutro? (mam nadzieje ze to drugie, bo jedzenie w nocy jest bardzo niezdrowe xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:51 pm
MissTao Jaswinder ale chodzi o ich zakładanie, czy odpowiadanie na nie? heh biggrin odpowiadanie. o limitach na zakladanie nic nie slychac na razie ^^ i czyzbys nie wiedziala ze istnieje taki limit? i dalej glosujesz do upadlego? i za kazde glosowanie dostajesz 10 g? jesli tak, to jedziemy na jednym wozku blaugh a ten obiad to na dzis czy dopiero na jutro? (mam nadzieje ze to drugie, bo jedzenie w nocy jest bardzo niezdrowe xd ) na dziś... pierwsze jedzenie (takie normalne) od wczorajszej próby zjedzenia obiadu, która się nie powiodła... przyczyna: od tygodnia zupełny brak ochoty do jedzenia teraz wmuszam "obiad"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:54 pm
Jaswinder Chii: ja znam pascala (powiedzmy), mam notatek duuużo ^^ opcuś: hahaha... blaugh alez ja mam dobrego booka, potrzebujem tylko male wyjasnionko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:54 pm
a cio sie znowu stalo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:57 pm
wreszcie ten muł ruszył.... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:00 pm
no nie mow ze wszystko bo bank zaczal znosnie dzialac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|