|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:47 pm
nic nowego opcuniu... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:52 pm
hej wam na chwile whee
wpadam przypomniec, ze sa jeszcze wolne miejsca w konkursie avatarkowym 3nodding i oczywiscie jeszcze sporo numerow do obstawienia w lotto ^^
no i w dodatku wkrotce prawdopodobnie zostane zbanowana bezpowrotnie z Gai blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:53 pm
MissTao hej wam na chwile whee wpadam przypomniec, ze sa jeszcze wolne miejsca w konkursie avatarkowym 3nodding i oczywiscie jeszcze sporo numerow do obstawienia w lotto ^^ no i w dodatku wkrotce prawdopodobnie zostane zbanowana bezpowrotnie z Gai blaugh hejk!!! a za co?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:56 pm
a gdzie to lotto...i konkurs....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:01 pm
jest jakies zamieszanie z tym nowym limitem na ankiety, ktore wyglada na tzw. glitch... a kazdy kto wykorzysta taki przypadek do osiagniecia korzysci (nawet nieswiadomie) zostaje permanentnie zbanowany xd opcy a gdzie to lotto...i konkurs....? uuu... nieladnie... a to przeciez sticky... sticky sie czyta... wink (no dobra, na skroty ^^ - tutaj -> http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewtopic.php?t=11863)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:01 pm
opcy a gdzie to lotto...i konkurs....? Jak mi sie nie zdaje to troche pod tematem ale trzeba placic wiec mi narazie szoda kasy najpierow sobie ciuchy pokupuje a potem moge w lotto zagrac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:05 pm
vego_ssj opcy a gdzie to lotto...i konkurs....? Jak mi sie nie zdaje to troche pod tematem ale trzeba placic wiec mi narazie szoda kasy najpierow sobie ciuchy pokupuje a potem moge w lotto zagrac witam ponownie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:09 pm
Kitty-ShadowCat vego_ssj opcy a gdzie to lotto...i konkurs....? Jak mi sie nie zdaje to troche pod tematem ale trzeba placic wiec mi narazie szoda kasy najpierow sobie ciuchy pokupuje a potem moge w lotto zagrac witam ponownie blaugh Rownierz witam witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:10 pm
o kurcze-to zbanowanie to coś poważnego?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:11 pm
b. powaznego, inaczej brak dostepu sweatdrop
sorka, ze tak wylecialam bez slowa :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:12 pm
sweet_chii b. powaznego, inaczej brak dostepu sweatdrop :/ ojej... sad to straszne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii b. powaznego, inaczej brak dostepu sweatdrop sorka, ze tak wylecialam bez slowa :/ no hej xd wlasnie mi sie Opera położyła...... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat sweet_chii b. powaznego, inaczej brak dostepu sweatdrop :/ ojej... sad to straszne a co sie stalo? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|