|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:59 am
Kitty-ShadowCat to ja lecę-będę jutro blaugh papa dla wszystkich papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:59 am
Lethiel vego_ssj Lethiel vego_ssj Siemka Lethiel pamietasz Mnie jeszcze ????? *skacze na niego* oczywiscie ze pamietam wink 3nodding *przytuuuuuula mocno* whee Super smile *przytula jesssszcze bardziej * *nie moze oddychac* eek *puszcza * *nic Ci nie jest tak dawno nie pisalismy smile *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:00 pm
Setsuna Dragonclaw uśmiech kota z "alicji" alesh oczywiście... ;] -edit- nooooooooooo ;( page not found ;( nooooo ;(((( wykasowal czy co.... ;(;( crying crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:01 pm
Przekazuje wiadomosc od Zer0: POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:01 pm
vego_ssj *puszcza * *nic Ci nie jest tak dawno nie pisalismy smile * *upada na ziemie* *lapie oddech* sweatdrop ... hieh... wszystko w poshadq 3nodding *prooboje wstac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:02 pm
sweatdrop W końcu się odważyłem i zamieściłem moje foty. Jeszcze nie wiem, czy dobrze zrobiłem... sweatdrop
Papa Setsuna!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:03 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:03 pm
Setsuna Dragonclaw heh kari przypomnij mi jutro to znajdę smile a teraz będę mykać ludziska *pshytulas dla wszystkich* patki ^^ *znika w płatkach r80; nie sakury blaugh whee * albo zapytaj sie go sama razz i nei wspominaj co o nim poweidziałam ^^" papap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:04 pm
Lethiel vego_ssj *puszcza * *nic Ci nie jest tak dawno nie pisalismy smile * *upada na ziemie* *lapie oddech* sweatdrop ... hieh... wszystko w poshadq 3nodding *prooboje wstac* *Podaje reke na wznak przeprosin za mocne przytulenie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:07 pm
vego_ssj Lethiel vego_ssj *puszcza * *nic Ci nie jest tak dawno nie pisalismy smile * *upada na ziemie* *lapie oddech* sweatdrop ... hieh... wszystko w poshadq 3nodding *prooboje wstac* *Podaje reke na wznak przeprosin za mocne przytulenie * hieh... smile *przytuuul* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:08 pm
Spadam - musicie sie obejść bez mojego wspaniałego towarzystwa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:08 pm
Melania Moon Setsuna Dragonclaw heh kari przypomnij mi jutro to znajdę smile a teraz będę mykać ludziska *pshytulas dla wszystkich* patki ^^ *znika w płatkach r80; nie sakury blaugh whee * albo zapytaj sie go sama razz i nei wspominaj co o nim poweidziałam ^^" papapokej Setsu biggrin i do zobaczonkaaa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|