|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:47 am
Czarny Melania Moon hejka wszystkim*siada sobie w fotelu* Cześć! *przytulas* czesc czesc Leti*przytula* czesc Setsuna *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Lethiel witajcie ninja 4laugh whee Yay! Dawno cię nie było! *przytula* *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee nio przeciesh jestem codziennie wink 3nodding moosilelismy sie jakos mijac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty-ShadowCat Lethiel witajcie ninja 4laugh whee hejka Lethiel blaugh *przytuuuuuul* 4laugh witaj wink lubisz walentynki?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw a ja tak miałam do tej pory... z tym ze zawsze mialam nadizeje na prawdziwa walentynke sweatdrop a teraz mam swojego loraczka whee ciekawe co mi da blaugh kitty, to nie było odnośnie twojej reakcji na opcego tylko na "lubisz mnie choć trochę?" i następny post kariny... bo to prawda -_- przez net nie da się naprawdę zakochać zaraz po 5 minutach klikania Setsu zycze ci miłych i spokojnych walentynek ^^ a co do Kitt....racja sweatdrop w realu mozna sie zakochac juz na sam widok osoby, ale przez net, kiedy tylko txty czytasz... sweatdrop nie wiem nyo, ale to jest troche głupie... Leti Witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keita Korangar opcy Keita Korangar Lubi kto�› z was zespo�‚y w stylu Rapshody czy Blind Guardian? taaa ja mam kumpla co slucha power metalu.... ja osobiscie to sluchalem jednej plyty Blind Guardiana "Nightfall at Middle Earth" Podobał ci się ich wokal? mnie to ogolnie te patetyczne chórki na nerwie grają..... z metalu to slucham Liquid Tension , Cynic , Spiral Architect
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:48 am
Lethiel witajcie ninja 4laugh whee Ashari Lethie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:48 am
Melania Moon Czarny Melania Moon hejka wszystkim*siada sobie w fotelu* Cześć! *przytulas* czesc czesc Leti*przytula* czesc Setsuna *przytula**przytuuul* whee Setsu *przytuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:49 am
Lethiel Czarny Lethiel witajcie ninja 4laugh whee Yay! Dawno cię nie było! *przytula* *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee nio przeciesh jestem codziennie wink 3nodding moosilelismy sie jakos mijac xd Siemka Lethiel pamietasz Mnie jeszcze ?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:50 am
Cześć Lethi... *przytula*
sorry za lag... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Keita Korangar Lethiel witajcie ninja 4laugh whee Ashari Lethie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee Karinko *przytuuuuuuuuuul* whee kitty.. lubiu wink whee 4laugh .. wszystko jest tak pieknie przystrojeone whee .. a pozatym tio piekne swięto 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Czarny Lethiel witajcie ninja 4laugh whee Yay! Dawno cię nie było! *przytula* *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee nio przeciesh jestem codziennie wink 3nodding moosilelismy sie jakos mijac xd Możliwe... Twój quest jeszcze funkcjonuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:52 am
opcy Cześć Lethi... *przytula* sorry za lag... sweatdrop *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee *pac poduchą na powitanie* twisted czarny .. funkcjonooje wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Keita Korangar Lethiel witajcie ninja 4laugh whee Ashari Lethie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee Karinko *przytuuuuuuuuuul* whee kitty.. lubiu wink whee 4laugh .. wszystko jest tak pieknie przystrojeone whee .. a pozatym tio piekne swięto 3nodding wszystko piękne , ale jak się nikogo nie ma to jest smutno......... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw a poza tym jak dla mnie nie jesteś jakiś super blaugh (pocieszająca/dowartościowująca sweatdrop ) ja nie jestem ani odrobine super....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|