|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:45 am
No dobra ja ide wuasnie wkuwać.... xp 3maita sie wszyscy... *znka w płatkach sakury*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:46 am
jeśli można wtrącić...... biggrin za niedługo umieszczam swoją fote w galerii...... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:47 am
No i stypa... ide obejrzec "the saw" Asha thrazi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:48 am
opcy jak nikogo nie ma to znaczy ze ja jestem.... a juz myslalem ze jestem sam reszta chyba juz uczyc sie poszli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:48 am
Kitty-ShadowCat jeśli można wtrącić...... biggrin za niedługo umieszczam swoją fote w galerii...... biggrin git... moja juz wisi od jakiegos czasu...za odruchy wymiotne podczas jej ogladania przepraszam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:50 am
opcy Kitty-ShadowCat jeśli można wtrącić...... biggrin za niedługo umieszczam swoją fote w galerii...... biggrin git... moja juz wisi od jakiegos czasu...za odruchy wymiotne podczas jej ogladania przepraszam... nie przesadzaj - mi się podobasz-jesteś taki słodziutki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:51 am
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat jeśli można wtrącić...... biggrin za niedługo umieszczam swoją fote w galerii...... biggrin git... moja juz wisi od jakiegos czasu...za odruchy wymiotne podczas jej ogladania przepraszam... nie przesadzaj - mi się podobasz-jesteś taki słodziutki sweatdrop cholerka.... jak tak dalej pojdzie to zaczne w to wierzyc.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:52 am
*wyglada zza framugi* Czesc wszystkim! Jak leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:53 am
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat jeśli można wtrącić...... biggrin za niedługo umieszczam swoją fote w galerii...... biggrin git... moja juz wisi od jakiegos czasu...za odruchy wymiotne podczas jej ogladania przepraszam... nie przesadzaj - mi się podobasz-jesteś taki słodziutki sweatdrop cholerka.... jak tak dalej pojdzie to zaczne w to wierzyc....... dobra nie będę kręcić-serio mi się podobasz -bardzo bardzo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:53 am
opcy Kitty-ShadowCat jeśli można wtrącić...... biggrin za niedługo umieszczam swoją fote w galerii...... biggrin git... moja juz wisi od jakiegos czasu...za odruchy wymiotne podczas jej ogladania przepraszam... Chociarz nie widialem to mysle ze az tak tragicznie to nie ma smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:54 am
vego_ssj opcy Kitty-ShadowCat jeśli można wtrącić...... biggrin za niedługo umieszczam swoją fote w galerii...... biggrin git... moja juz wisi od jakiegos czasu...za odruchy wymiotne podczas jej ogladania przepraszam... Chociarz nie widialem to mysle ze az tak tragicznie to nie ma smile opcy jest cudny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:57 am
Czarny *wyglada zza framugi* Czesc wszystkim! Jak leci? Zostałem zignorowany crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:59 am
Czarny Czarny *wyglada zza framugi* Czesc wszystkim! Jak leci? Zostałem zignorowany crying no sorewicz... "don't hate me because i'm beautiful" sweatdrop xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:59 am
Czarny Czarny *wyglada zza framugi* Czesc wszystkim! Jak leci? Zostałem zignorowany crying Witam witam *podaje reke *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|