|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:22 am
Ja- Yosei ...no i się zrobiła taka międzytopicowa dyskusja/walka wink ...Ja stąd znikam - moze na chwilkę *tam* będe, ale tez juz znikam powoli ...trzymajta się ludziska ...sayonara ...paa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:25 am
Walka 1 na 1 sie poszla srac, ale i tak jest gicio... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:29 am
Milego lotu zycze smile do zobaczenia *macha na pozegnanie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:32 am
Do zobaczyska, bo wlasciciel kawiarni mnie szmata goni... Wskakuje do sedesu, po czym znika...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:36 am
Wodzu Do zobaczyska, bo wlasciciel kawiarni mnie szmata goni... Wskakuje do sedesu, po czym znika... Oby mokra nie byla jak Cie dorwie smile do zobaczenia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:38 am
Keita Korangar Keita Korangar Wodzu! crying Nie łatwiej by było walki w gildi rozgrywac przy pomocy jakiegoś systemu rpg? Potrzebne by były 3 osoby - 2 walczące i jeden sędzia który by rzucał kostką (np. w jakimś programi do tego pzreznaczonym - mnóstwo takich w necie) - o wiele uczciwiej i emocjonująco by było.. I do tego wszyscy by startowali z tymi samymi statsami i zdobywali expa walcząc między sobą ( a bronie rosły by w siłe wraz z postacią - na początku wybierasz jedną broń np. Knuckles które by upgrejdowały sie do Maverick Knuckles itd... lub kupując upgrade'y u gildiowefgo kowala - oczywista za niebotyczne sumy żeby było uczciwiej 3nodding ) Jak myślisz? Wodzu moglbys to przeczytać? stare no możan i tak... w sumie... my na innych forach walczyliśmy tak jak mozesz przeczytać na EGOPS'ie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:39 am
Keita Korangar Keita Korangar Wodzu! crying Nie łatwiej by było walki w gildi rozgrywac przy pomocy jakiegoś systemu rpg? Potrzebne by były 3 osoby - 2 walczące i jeden sędzia który by rzucał kostką (np. w jakimś programi do tego pzreznaczonym - mnóstwo takich w necie) - o wiele uczciwiej i emocjonująco by było.. I do tego wszyscy by startowali z tymi samymi statsami i zdobywali expa walcząc między sobą ( a bronie rosły by w siłe wraz z postacią - na początku wybierasz jedną broń np. Knuckles które by upgrejdowały sie do Maverick Knuckles itd... lub kupując upgrade'y u gildiowefgo kowala - oczywista za niebotyczne sumy żeby było uczciwiej 3nodding ) Jak myślisz? Wodzu moglbys to przeczytać? stare Wiesz, ja stosuje ten sposob[spontan] na innym forum i sprawdza sie bardzo dobrze... A jesli tu nie przejdzie, to sie pomysli nad usprawnieniem. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:39 am
cos sie tu cicho zrobilo czyzby wszyscy spac poszli ???? chyba ze temat o nauce tak zadzialal smile i wszyscy poszli wkuwac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:42 am
jak nikogo nie ma to znaczy ze ja jestem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|