|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:11 am
Kitty-ShadowCat vego_ssj Kitty-ShadowCat Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...ale c80; ...czasem się uczyć lubię... ... ninja jak coś ciekawego jest... ... tak jak ja xd i ja wink U mnie to samo choc malo jest takiego smile racja blaugh Predzej sie idzie zanudzic niz cos ciekawego nauczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no patrz jakie masz powodzenie biggrin najpierw jas a teraz kitty xd nie wiedziałam , że szkielety mają takie powodzenie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:13 am
Ntsumi_Aya no patrz jakie masz powodzenie biggrin najpierw jas a teraz kitty xd nie wiedziałam , że szkielety mają takie powodzenie xd ...wiesz - szczupły jest ...ehe-ehe... ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:13 am
Ntsumi_Aya no patrz jakie masz powodzenie biggrin najpierw jas a teraz kitty xd nie wiedziałam , że szkielety mają takie powodzenie xd No to trzeba zmieniac ciuchy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:14 am
Ntsumi_Aya no patrz jakie masz powodzenie biggrin najpierw jas a teraz kitty xd nie wiedziałam , że szkielety mają takie powodzenie xd tja.... co ja moge powiedziec...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:14 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya no patrz jakie masz powodzenie biggrin najpierw jas a teraz kitty xd nie wiedziałam , że szkielety mają takie powodzenie xd ...wiesz - szczupły jest ...ehe-ehe... ... smile hyhyhy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:18 am
...no i się zrobiła taka międzytopicowa dyskusja/walka wink ...Ja stąd znikam - moze na chwilkę *tam* będe, ale tez juz znikam powoli ...trzymajta się ludziska ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu! crying Nie łatwiej by było walki w gildi rozgrywac przy pomocy jakiegoś systemu rpg? Potrzebne by były 3 osoby - 2 walczące i jeden sędzia który by rzucał kostką (np. w jakimś programi do tego pzreznaczonym - mnóstwo takich w necie) - o wiele uczciwiej i emocjonująco by było.. I do tego wszyscy by startowali z tymi samymi statsami i zdobywali expa walcząc między sobą ( a bronie rosły by w siłe wraz z postacią - na początku wybierasz jedną broń np. Knuckles które by upgrejdowały sie do Maverick Knuckles itd... lub kupując upgrade'y u gildiowefgo kowala - oczywista za niebotyczne sumy żeby było uczciwiej 3nodding ) Jak myślisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...no i się zrobiła taka międzytopicowa dyskusja/walka wink ...Ja stąd znikam - moze na chwilkę *tam* będe, ale tez juz znikam powoli ...trzymajta się ludziska ...sayonara ...Hejka *macha na do widzenia *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|