|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:58 am
Kitty-ShadowCat Ja- Yosei Kitty-ShadowCat Ntsumi_Aya Ja- Yosei Wodzu Albo z innymi magazynami... razz Tak prawde mowiac, to chyba jeszcze nigdy nie wlazlem z jakim spodrecznikiem.. razz ...ja często wchodzę z podręcznikiem ...ale zwykle z fizą - respect is everything xd ... xd nienawidze się uczyć...... xp ...nie no - ja kocham naukę ...ja nic tylko ciągle się ucze ...z jednego podręcznika w drugi ...non-stop ... ... ... stare spox wink ...nie no - żaruje - ja się uczę mało raczej i to oczywiste, ze tego nienawidzę... ... stare ...a to, że mam średnią koło 5,0 ...pf...to Oni są jełopami... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:58 am
ej, zajzyjcie na topic: WalkaTam jest prezentacja walki i mniejwiecej jak ma wygladac na tym topicu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:00 am
Kitty-Shadow Cat, my się skądsik nie znamy? Jeśli nie, to witam, ale może się znamy. Postujesz na BBA? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:00 am
Ntsumi_Aya *wyciągnęła zeszyt z historii. gora zeszytaczeła się niebezpiecznie chwiać i się zawaliła na aye* xp LOL!! [pomaga wydostac sie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hikitsuni Kitty-Shadow Cat, my się skądsik nie znamy? Jeśli nie, to witam, ale może się znamy. Postujesz na BBA? smile być może się znamy......niezabardzo wiem co to BBA...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:02 am
Wodzu Ntsumi_Aya *wyciągnęła zeszyt z historii. gora zeszytaczeła się niebezpiecznie chwiać i się zawaliła na aye* xp LOL!! [pomaga wydostac sie] thx xp *otwiera zmasakrowany zeszyt i zaczyna się uczyć* Keita Korangar hey wink znamy się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hikitsuni Kitty-Shadow Cat, my się skądsik nie znamy? Jeśli nie, to witam, ale może się znamy. Postujesz na BBA? smile Co Vici myslisz ze Mnie znasz to wszystkich innych tez smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Hikitsuni Kitty-Shadow Cat, my się skądsik nie znamy? Jeśli nie, to witam, ale może się znamy. Postujesz na BBA? smile być może się znamy......niezabardzo wiem co to BBA...... sweatdrop Forum: www.forum.beyblade.prv.pl smile Wszystko jest mozliwe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|