|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:47 am
Ja- Yosei ... ninja << ...tajniaczymy dupska... ... ninja stare , że co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:48 am
Wodzu Albo z innymi magazynami... razz Tak prawde mowiac, to chyba jeszcze nigdy nie wlazlem z jakim spodrecznikiem.. razz ...ja często wchodzę z podręcznikiem ...ale zwykle z fizą - respect is everything xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:48 am
Wodzu Albo z innymi magazynami... razz Tak prawde mowiac, to chyba jeszcze nigdy nie wlazlem z jakim spodrecznikiem.. razz No ja niekiedy musialem wejsc i z tym i tym zeby nie budzic podejzen smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:49 am
Ja- Yosei Wodzu Albo z innymi magazynami... razz Tak prawde mowiac, to chyba jeszcze nigdy nie wlazlem z jakim spodrecznikiem.. razz ...ja często wchodzę z podręcznikiem ...ale zwykle z fizą - respect is everything xd ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:50 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ... ninja << ...tajniaczymy dupska... ... ninja stare , że co? ...że-tajniaczymy-dupska ...proste, nie? ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:50 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei Wodzu Albo z innymi magazynami... razz Tak prawde mowiac, to chyba jeszcze nigdy nie wlazlem z jakim spodrecznikiem.. razz ...ja często wchodzę z podręcznikiem ...ale zwykle z fizą - respect is everything xd ... xd nienawidze się uczyć...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:51 am
Ja- Yosei Wodzu Albo z innymi magazynami... razz Tak prawde mowiac, to chyba jeszcze nigdy nie wlazlem z jakim spodrecznikiem.. razz ...ja często wchodzę z podręcznikiem ...ale zwykle z fizą - respect is everything xd ... Czy wam fizyk// fizyczka tez marudzi na temat szacunku??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ja- Yosei Wodzu Albo z innymi magazynami... razz Tak prawde mowiac, to chyba jeszcze nigdy nie wlazlem z jakim spodrecznikiem.. razz ...ja często wchodzę z podręcznikiem ...ale zwykle z fizą - respect is everything xd ... xd nienawidze się uczyć...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Ntsumi_Aya Ja- Yosei Wodzu Albo z innymi magazynami... razz Tak prawde mowiac, to chyba jeszcze nigdy nie wlazlem z jakim spodrecznikiem.. razz ...ja często wchodzę z podręcznikiem ...ale zwykle z fizą - respect is everything xd ... xd nienawidze się uczyć...... xp ...nie no - ja kocham naukę ...ja nic tylko ciągle się ucze ...z jednego podręcznika w drugi ...non-stop ... ... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Ntsumi_Aya Ja- Yosei Wodzu Albo z innymi magazynami... razz Tak prawde mowiac, to chyba jeszcze nigdy nie wlazlem z jakim spodrecznikiem.. razz ...ja często wchodzę z podręcznikiem ...ale zwykle z fizą - respect is everything xd ... xd nienawidze się uczyć...... xp a kto lubi niestety to przymus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:53 am
Ja- Yosei Kitty-ShadowCat Ntsumi_Aya Ja- Yosei Wodzu Albo z innymi magazynami... razz Tak prawde mowiac, to chyba jeszcze nigdy nie wlazlem z jakim spodrecznikiem.. razz ...ja często wchodzę z podręcznikiem ...ale zwykle z fizą - respect is everything xd ... xd nienawidze się uczyć...... xp ...nie no - ja kocham naukę ...ja nic tylko ciągle się ucze ...z jednego podręcznika w drugi ...non-stop ... ... ... stare spox wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:54 am