|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 8:15 am
Melania Moon hejka wszystkim, postanowilam wpasc i sie przywitac smile hej wszystkim blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:02 am
hmmm... nie ma nikogo ide do baru.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:10 am
Ja- Yosei (ale sobie bezczelnie poprawiłem) ...p2p - pair to pair zdaje się ...no programy typu Kazaa, DC, emule itd. ... Peer 2 peer smile OHAYO WSZYSTKIM!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:12 am
...oj - nie czepiaj się domokun ...Witaj ...Ja - chyba Cie nie znam specjalnie, co? ...Miło mi poznać w każdym razie ... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:13 am
Hikitsuni Ja- Yosei (ale sobie bezczelnie poprawiłem) ...p2p - pair to pair zdaje się ...no programy typu Kazaa, DC, emule itd. ... Peer 2 peer smile OHAYO WSZYSTKIM! Hejka wszystkim a Hikitsuni szczegolnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:13 am
*pojawia sie w dżwiach z podręcznikiem do łacina w ręku* are,ere,ere,ire.... Bonus,boni,bono..... Vitae sine magistra mortum est....
xp uhhhhhh.......
Ave wszystkim.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:16 am
...Vego_ssj ...my się znamy czy nie? ...na wszelki wypadek ...miło mi poznać ... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:19 am
Ja- Yosei ...Vego_ssj ...my się znamy czy nie? ...na wszelki wypadek ...miło mi poznać ... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja -Chyba raczej nie *wita sie * milo Cie poznac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:19 am
Christoff_Gangrell *pojawia sie w dżwiach z podręcznikiem do łacina w ręku* are,ere,ere,ire.... Bonus,boni,bono..... Vitae sine magistra mortum est.... xp uhhhhhh....... Ave wszystkim....... ...ave, ave
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:20 am
Ja-Yosei A propos, my tez sie nie znamy, a wiec, milo mi poznac smile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:21 am
Hikitsuni Ja-Yosei A propos, my tez sie nie znamy, a wiec, milo mi poznac smile wink ...ja się przywitałem - patrz na strone wcześniej na samym dole ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|