|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:25 am
Wiesz... jesli chodzi o nieco brutalniejsze anime/mangi, to od razu mi sie kojarzy z Hellsingiem. Swoja droga w mojej szkole jest ksiadz podobny do ks. Andersena =>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:26 am
Hiekka Wiesz... jesli chodzi o nieco brutalniejsze anime/mangi, to od razu mi sie kojarzy z Hellsingiem. Swoja droga w mojej szkole jest ksiadz podobny do ks. Andersena => O.o" bosh... xd nie chcialabym go spotykac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:27 am
Ja- Yosei ...yhm ...nie bo tak mi się skojarzyło z Weissem (kto niestety nie miałem okazji oglądać) - bo tam występowała jakaś Aya, ktbyła siotrą od Abbysiniana (Stąd moje "nazwisko") i on chociaz miał inaczej na imię to używał Aya ...żeby uczcić pamięć o siostrze czy coś ...nawet kiedys myślałem nad takim nickiem ... ninja ...ale się zrobił RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN.... ... Ntsumi = to ma znaczyć Natsume...moje "nazwisko" tylko sie walnęłam ... jest siostrą Mayi i ma śp. brata Shinna zabitego przez ex chłopaka Mayi .. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:27 am
... ...e ...nie - nic nie powiem ...cicho - nie zwracajcie na mnie uwagi ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:29 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...yhm ...nie bo tak mi się skojarzyło z Weissem (kto niestety nie miałem okazji oglądać) - bo tam występowała jakaś Aya, ktbyła siotrą od Abbysiniana (Stąd moje "nazwisko") i on chociaz miał inaczej na imię to używał Aya ...żeby uczcić pamięć o siostrze czy coś ...nawet kiedys myślałem nad takim nickiem ... ninja ...ale się zrobił RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN.... ... Ntsumi = to ma znaczyć Natsume...moje "nazwisko" tylko sie walnęłam ... jest siostrą Mayi i ma śp. brata Shinna zabitego przez ex chłopaka Mayi .. biggrin ...aha ...no to sobie popraw ...przecież można zmienic nicka bez problemu, nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:29 am
moj nic wzial sie z kombinacji z moim imieniem w realu whee moze byc to troche nudne, ale zobiłam tak: Karolina-> Karo-> (Kari)Karina wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:30 am
Ja- Yosei ...aha ...no to sobie popraw ...przecież można zmienic nicka bez problemu, nie? no tak sweatdrop ale tak jest bardziej orrginalnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:31 am
Miss_Karina moj nic wzial sie z kombinacji z moim imieniem w realu whee moze byc to troche nudne, ale zobiłam tak: Karolina-> Karo-> (Kari)Karina wink xd aha smile a więc jednak smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:31 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...aha ...no to sobie popraw ...przecież można zmienic nicka bez problemu, nie? no tak sweatdrop ale tak jest bardziej orrginalnie smile ...aha ...no to ok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|