|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:06 am
Ntsumi_Aya widzieliście ostatnio Falcona? dawno go nie widziałam sweatdrop nio...ja tesh dawno ni widziałam sweatdrop heh... bardzo powoli odchodzi ostatnia czesc starszyzny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:06 am
Ntsumi_Aya widzieliście ostatnio Falcona? dawno go nie widziałam sweatdrop ...ja też nie ...nie wiem czemu... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:07 am
Miss_Karina Ntsumi_Aya widzieliście ostatnio Falcona? dawno go nie widziałam sweatdrop nio...ja tesh dawno ni widziałam sweatdrop heh... bardzo powoli odchodzi ostatnia czesc starszyzny... crying tylko nie Flac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:08 am
ej, jak zamieścić jakiś program w internecie?(lub jak założyć stronę internetową?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:10 am
Cremmy ej, jak zamieścić jakiś program w internecie?(lub jak założyć stronę internetową?) musisz udostępnić wszystkie potrzebne rzeczy na końcie internetowym... tam powinno pisać coś na ten temat :> polecam republike smile ale interia też jest niezła smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dziendobry wszystkim...
Jak widze trochę się tu zmieniło od mojej ostatniej wizyty =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cremmy ej, jak zamieścić jakiś program w internecie?(lub jak założyć stronę internetową?) ...eee ...tak po prostu mamy Ci odpowiedzieć jak założyć strone ...no musisz ją zrobić ...no i dać na server... ...i albo wykupic jakis adres albo np. ktoś Ci udostępni ...ja się specjalnie na tym nie znam... ... ninja ... ...Ale nie marudźta, że odchodzi stara gildia - ja jestem, nie? biggrin stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:12 am
Hiekka Dziendobry wszystkim... Jak widze trochę się tu zmieniło od mojej ostatniej wizyty =) ...ohayo ...Ty też się chyba troszkę zmieniłaś... ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Cremmy ej, jak zamieścić jakiś program w internecie?(lub jak założyć stronę internetową?) ...eee ...tak po prostu mamy Ci odpowiedzieć jak założyć strone ...no musisz ją zrobić ...no i dać na server... ...i albo wykupic jakis adres albo np. ktoś Ci udostępni ...ja się specjalnie na tym nie znam... ... ninja ... ...Ale nie marudźta, że odchodzi stara gildia - ja jestem, nie? biggrin stare niop crying ale nikt nie zastąpi Flaca crying crying crying crying crying *siada na fotelu i żali się poduszce* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:13 am
Hiekka Dziendobry wszystkim... Jak widze trochę się tu zmieniło od mojej ostatniej wizyty =) hey... my się chyba jeszcze nie znamy ... Aya yestem ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:15 am
Ntsumi_Aya hey... my się chyba jeszcze nie znamy ... Aya yestem =='' Miło mi. Hiekka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:16 am
Ntsumi_Aya Hiekka Dziendobry wszystkim... Jak widze trochę się tu zmieniło od mojej ostatniej wizyty =) hey... my się chyba jeszcze nie znamy ... Aya yestem =='' Ayus nie zalamuj sie pewnie jeszcze sie pojawi falc alenie wiem kiedy ..oł s**t!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:16 am
Ntsumi_Aya Hiekka Dziendobry wszystkim... Jak widze trochę się tu zmieniło od mojej ostatniej wizyty =) hey... my się chyba jeszcze nie znamy ... Aya yestem =='' ...a własnie - już kiedyś miałem spytać ...to Aya to ma coś wspolnego z Weiss Kreuz? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|