|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:33 am
Ntsumi_Aya miss_karina biggrin smile i jak, ładnie? 3nodding ...ee... przepraszam, co? ...bo ja nic nie widzę... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:34 am
...nie no sorx - już widzę... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:35 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya miss_karina biggrin smile i jak, ładnie? 3nodding ...ee... przepraszam, co? ...bo ja nic nie widzę... sweatdrop crying ehh ale lipa =='' udostępniłam na interii bo photobucket wariuje crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:36 am
Ja- Yosei ...nie no sorx - już widzę... ... ninja więc jak ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:38 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...nie no sorx - już widzę... ... ninja więc jak ? biggrin ...ale się wpakowałem stare ... ...nie no - znaczy się fajnie ...ale to tylko będziesz o tą kiecke miała więcej niz masz teraz... ...to niewielka zmiana... ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:39 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...nie no sorx - już widzę... ... ninja więc jak ? biggrin ...ale się wpakowałem stare ... ...nie no - znaczy się fajnie ...ale to tylko będziesz o tą kiecke miała więcej niz masz teraz... ...to niewielka zmiana... ... biggrin stare a teraz tak szczerze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:40 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...nie no sorx - już widzę... ... ninja więc jak ? biggrin Jeśli masz zły humor to nie czytaj tego pod spodem: Znalazłaś swe przeznaczenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:41 am
Cremmy Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...nie no sorx - już widzę... ... ninja więc jak ? biggrin Jeśli masz zły humor to nie czytaj tego pod spodem: Znalazłaś swe przeznaczenieehh ale texty =='' no więc jak biggrin ale szczerze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:43 am
Ntsumi_Aya miss_karina biggrin smile i jak, ładnie? 3nodding bardzo ładnie 3nodding sorki ze tak pozno ale herbate sobie szykowalam whee z miodziem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:46 am
Miss_Karina Ntsumi_Aya miss_karina biggrin smile i jak, ładnie? 3nodding bardzo ładnie 3nodding sorki ze tak pozno ale herbate sobie szykowalam whee z miodziem xd thx :pshytulas: biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|