|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:02 am
opcy Cremmy Aha! Ten Co Ru5<1 Wymyśliły aby zmniejszyś poziom inteligencji państwowej, ta nie zebym byl upierdliwy ale.. czy ten leet jest konieczny stare Noooo... N13
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:03 am
opcy Ntsumi_Aya Miss_Karina heh >< ja ostatni wpis dostane w .... Dzien Zakochanych bleh gonk w ten [ocenzurowano] dzien >< um ... ja tez nie lubie 14 lutego =='' a co ja mam powiedziec stare przynajmniej bedziesz mial szczescie w tych no sprawach ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:03 am
opcy Ntsumi_Aya Miss_Karina heh >< ja ostatni wpis dostane w .... Dzien Zakochanych bleh gonk w ten [ocenzurowano] dzien >< um ... ja tez nie lubie 14 lutego =='' a co ja mam powiedziec stare ty też ? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:04 am
Miss_Karina opcy Cremmy Aha! Ten Co Ru5<1 Wymyśliły aby zmniejszyś poziom inteligencji państwowej, ta nie zebym byl upierdliwy ale.. czy ten leet jest konieczny stare nie cierpie i 14 lutego i leetow XP możesz mnie też nie lubić ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:05 am
Cremmy co trzeba zrobic w pociagu bo jedzie on i jedzie a stacji zadnej nawet nie widac ??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:06 am
Ntsumi_Aya opcy Ntsumi_Aya Miss_Karina heh >< ja ostatni wpis dostane w .... Dzien Zakochanych bleh gonk w ten [ocenzurowano] dzien >< um ... ja tez nie lubie 14 lutego =='' a co ja mam powiedziec stare ty też ? stare patrz opcy->profile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:06 am
Cremmy Miss_Karina opcy Cremmy Aha! Ten Co Ru5<1 Wymyśliły aby zmniejszyś poziom inteligencji państwowej, ta nie zebym byl upierdliwy ale.. czy ten leet jest konieczny stare nie cierpie i 14 lutego i leetow XP możesz mnie też nie lubić ^^ rotfl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:07 am
Miss_Karina opcy Ntsumi_Aya Miss_Karina heh >< ja ostatni wpis dostane w .... Dzien Zakochanych bleh gonk w ten [ocenzurowano] dzien >< um ... ja tez nie lubie 14 lutego =='' a co ja mam powiedziec stare przynajmniej bedziesz mial szczescie w tych no sprawach ^^rozumiem ze masz bardzo abstrakcyjne poczucie humoru.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:08 am
opcy rozumiem ze masz bardzo abstrakcyjne poczucie humoru..... jakos dzis humoru ni mam sweatdrop sorki jesli cos nie tak powiedziałam sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:11 am
Miss_Karina opcy rozumiem ze masz bardzo abstrakcyjne poczucie humoru..... jakos dzis humoru ni mam sweatdrop sorki jesli cos nie tak powiedziałam sweatdrop sad wszystko w pozadku... ja podobno humorzasty jestem... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:11 am