|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:53 am
Aiko_Luzuki czesc mam nadzieje ze czujecie się lepiej niz ja jestem strasznie chora crying crying crying crying hey...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:55 am
Omega Sun U nas byly 2 zerowki i oprocz tego zdawalam jeszcze 3 egzaminy w poprzednim tygodniu, a z tego tygodnia juz jestem zwolniona, wiec chociaz tyle dobrze smile Nie wiem czy beda w przyszlym roku, ale szczerze mowiac wszystko mi jedno, bo i tak bedzie mniej egzaminow. mi to ABSOLUTNIE jedno bo ja juz mam absolutorium.. jutro po ostatni wpis jade... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:56 am
opcy Aiko_Luzuki czesc mam nadzieje ze czujecie się lepiej niz ja jestem strasznie chora crying crying crying crying hej.... w takim razie zdrowia zycze..... dzięki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Omega Sun U nas byly 2 zerowki i oprocz tego zdawalam jeszcze 3 egzaminy w poprzednim tygodniu, a z tego tygodnia juz jestem zwolniona, wiec chociaz tyle dobrze smile Nie wiem czy beda w przyszlym roku, ale szczerze mowiac wszystko mi jedno, bo i tak bedzie mniej egzaminow. mi to ABSOLUTNIE jedno bo ja juz mam absolutorium.. jutro po ostatni wpis jade... xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:58 am
Cremmy opcy Omega Sun U nas byly 2 zerowki i oprocz tego zdawalam jeszcze 3 egzaminy w poprzednim tygodniu, a z tego tygodnia juz jestem zwolniona, wiec chociaz tyle dobrze smile Nie wiem czy beda w przyszlym roku, ale szczerze mowiac wszystko mi jedno, bo i tak bedzie mniej egzaminow. mi to ABSOLUTNIE jedno bo ja juz mam absolutorium.. jutro po ostatni wpis jade... xd Co to zer�wki? (opr�cz plac�wki uczącej przed przedszkolem) zerowy termin egzaminu przed sesja (oprocz trzech standardowych)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Omega Sun U nas byly 2 zerowki i oprocz tego zdawalam jeszcze 3 egzaminy w poprzednim tygodniu, a z tego tygodnia juz jestem zwolniona, wiec chociaz tyle dobrze smile Nie wiem czy beda w przyszlym roku, ale szczerze mowiac wszystko mi jedno, bo i tak bedzie mniej egzaminow. mi to ABSOLUTNIE jedno bo ja juz mam absolutorium.. jutro po ostatni wpis jade... xd heh >< ja ostatni wpis dostane w .... Dzien Zakochanych bleh gonk w ten [ocenzurowano] dzien ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:59 am
Cremmy Aha! Ten Co Ru5<1 Wymyśliły aby zmniejszyś poziom inteligencji państwowej, ta nie zebym byl upierdliwy ale.. czy ten leet jest konieczny stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:01 am
Miss_Karina heh >< ja ostatni wpis dostane w .... Dzien Zakochanych bleh gonk w ten [ocenzurowano] dzien >< um ... ja tez nie lubie 14 lutego ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:02 am
opcy Cremmy Aha! Ten Co Ru5<1 Wymyśliły aby zmniejszyś poziom inteligencji państwowej, ta nie zebym byl upierdliwy ale.. czy ten leet jest konieczny stare nie cierpie i 14 lutego i leetow XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 6:02 am
Ntsumi_Aya Miss_Karina heh >< ja ostatni wpis dostane w .... Dzien Zakochanych bleh gonk w ten [ocenzurowano] dzien >< um ... ja tez nie lubie 14 lutego =='' a co ja mam powiedziec stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|