|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:12 am
*skacze na opcego* OOOOPCUUUŚ!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:13 am
Jaswinder *skacze na opcego* OOOOPCUUUŚ!!! 4laugh tak to ja......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:14 am
Jaswinder YES!!! naprawiłam mikrofonik!!! To spoxik moze kiedys pogadamy smile Ja juz Ciebie mam na liscie jeszcze tylko twoja autoryzacja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:15 am
miałem event w skrzynce, ale był blad na stronie, niegdzie go nie widać i znikł!!! Ma ktoś pomysł jak naprawić event?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:15 am
vego_ssj Jaswinder YES!!! naprawiłam mikrofonik!!! To spoxik moze kiedys pogadamy smile Ja juz Ciebie mam na liscie jeszcze tylko twoja autoryzacja smile vego... stare ja nie umiem korzystać ze skype'a... moje CO?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:16 am
Cremmy miałem event w skrzynce, ale był blad na stronie, niegdzie go nie widać i znikł!!! Ma ktoś pomysł jak naprawić event? poszukaj linku na dole strony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:18 am
no ba..... xp wlasnie (dopiero) obejrzalem kill bill vol 2. i klaniam sie nisko przed panem Tarrantino za kawalek z Shogun Assasin!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:20 am
ja nie wiem, bo jak ja się obudziłam, to leżałeś na podłodze gildii, na stosie pierza od poduszek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:21 am
Jaswinder ja nie wiem, bo jak ja się obudziłam, to leżałeś na podłodze gildii, na stosie pierza od poduszek... no ja tak mam.... dobrze ze nie zadawalas mi zadnych pytan ... bo swiezo po obudzeniu gadam od rzeczy... a potem nic z tego nie pamietam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:22 am
Przeciez to jest proste wystarczy jak go wlaczysz to wyskoczy Ci komunikat o autoryzacje moja zgodzisz sie i bedziesz widzial czy jestem dostepny czy nie widze ze juz jestes teraz wystarczy ze zadzwinisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|