|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:58 am
*łasi się do Cremmy'ego* ulepś to, ploooshu... taka wciągająca fabuła... i muza... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:00 am
Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya hey biggrin *wyskakuje z dzory w suuficie i upada na plecy * au sweatdrop ehh *leży nadal * xd *podnosi ja z ziemi* nie ma sprawy z bumpami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:00 am
vego_ssj A co chesz pogadac ???? smile mogę, ale mam mikrofon zepsuty narazie... jestem rysiolek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:01 am
Jaswinder *łasi się do Cremmy'ego* ulepś to, ploooshu... taka wciągająca fabuła... i muza... 3nodding Tylko nie mow ze juz doszlas do tego momentu bo nie uwierze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:03 am
Jaswinder vego_ssj A co chesz pogadac ???? smile mogę, ale mam mikrofon zepsuty narazie... jestem rysiolek A jaki masz nick na skypie to Cie poszukam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:04 am
do tego, gdzie gra się przerwała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:06 am
vego_ssj Jaswinder vego_ssj A co chesz pogadac ???? smile mogę, ale mam mikrofon zepsuty narazie... jestem rysiolek A jaki masz nick na skypie to Cie poszukam smile rysiolek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:07 am
Gosiak *podnosi ja z ziemi* nie ma sprawy z bumpami biggrin thx jeszcze raz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:07 am
Jaswinder do tego, gdzie gra się przerwała... To dobrze Ci poszlo a mowilas ze nie dasz rady
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:08 am
Jaswinder vego_ssj Jaswinder vego_ssj A co chesz pogadac ???? smile mogę, ale mam mikrofon zepsuty narazie... jestem rysiolek A jaki masz nick na skypie to Cie poszukam smile rysiolek fajny nick a i slepota nie boli chyba do okulisty sie musze wybrac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:09 am
YES!!! naprawiłam mikrofonik!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oka misiaki ide pisac mamie prace na studia biggrin bede poziej paa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:10 am
Jaswinder YES!!! naprawiłam mikrofonik!!! fajnie ... ja w swoim kabelek przegrysłam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 5:11 am
Gosiak oka misiaki ide pisac mamie prace na studia biggrin bede poziej paa :* paa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|