|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:27 am
vego_ssj To niemozliwe jakis glonojad mi zarabal dokumenty ktore ja mialem zarabac to nie fair sad ale za to maam wiekrza chalpe hihihi pamiętasz żabę wchodzącą do pociągu?... nieważne whee ... zapisałeś się przy pc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:30 am
Jaswinder Jaswinder AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! jak przejść przez tych niebieskich? vego pom80; Dobra jak przeszlas po lewej stronie od bramy sciekami to doszlas do labolatorium jezeli nie doszla tam to gdy wejdziesz do sciekow idz na prawo do przelacznika pozniej zawroc i dojdz lewa strona do drabiny gdy jestes w lab daj sie zlapac powinnas znowu wyladowac przed ochroniarzami wtedy idz na prawo i torami do gory gdy bedziesz za brama idz do bialych drzwi zakoduj gre i wyjdz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:31 am
Cremmy vego_ssj To niemozliwe jakis glonojad mi zarabal dokumenty ktore ja mialem zarabac to nie fair sad ale za to maam wiekrza chalpe hihihi pamiętasz żabę wchodzącą do pociągu?... nieważne whee ... zapisałeś się przy pc? Nio zapisalem sie teraz jade do sejmu wlasciwie juz jestem w kanalach smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cremmy jak wyslesz to daj znac ide zrobic sobie tosty :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra muza... dopiero teraz włączyłam głośniki... ^ zapomniało mi się... jestem w ściekach pod Orłemem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:33 am
niech ktoś z was jej wyśle, bo mi cały czas nie dostarcza! BAKA INTERIA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:37 am
Hmmm... Co sądzicie o imieniu : "Żegżysław ABA"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:38 am
Cremmy niech ktoś z was jej wyśle, bo mi cały czas nie dostarcza! BAKA INTERIA! Ja sprobuje chociarz niezbyt mi wysyla maile z zalacznikami a co do gry to w sejmie myslalem ze sie poleja co ktos powiedziol to zatwierdzili no czysty nasz sejm smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:38 am
ps! po wyjściu z willi pojedź ;po trawie pomiędzy budynkami i szukaj pojedyńczego kwiatka. skoś go!!!! HAHA!!! BAKA ROŚLINNOŚĆ!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:40 am
vego_ssj Cremmy niech ktoś z was jej wyśle, bo mi cały czas nie dostarcza! BAKA INTERIA! Ja sprobuje chociarz niezbyt mi wysyla maile z zalacznikami a co do gry to w sejmie myslalem ze sie poleja co ktos powiedziol to zatwierdzili no czysty nasz sejm smile dziekuuujeee :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:41 am
Cremmy ps! po wyjściu z willi pojedź ;po trawie pomiędzy budynkami i szukaj pojedyńczego kwiatka. skoś go!!!! HAHA!!! BAKA ROŚLINNOŚĆ!!! Ha poraz pierwszy znalazlem cos sam niestety tez mi cos wyslac nie chce nie wiem czemu ale moj net moje mozliwosci lepiej gdybys Gosiak miala skypea
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:44 am
vego_ssj Cremmy ps! po wyjściu z willi pojedź ;po trawie pomiędzy budynkami i szukaj pojedyńczego kwiatka. skoś go!!!! HAHA!!! BAKA ROŚLINNOŚĆ!!! Ha poraz pierwszy znalazlem cos sam niestety tez mi cos wyslac nie chce nie wiem czemu ale moj net moje mozliwosci lepiej gdybys Gosiak miala skypea skypea??? znaczy sie? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|