|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:13 am
Cremmy daj imejl do ci prześle... jestem jego skromnym twurcom... i paru innych gier też... gosiak@sk8.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:14 am
vego_ssj Cremmy byłaś w kościele?można się tam dostać tylko "od środka" (Za środek można uznaś cmentarz przykościelny) Barmana jak poddenerwujesz to cię zadźga i obudzisz się w kościele... podobnie jest z wpadnięciem pod pociąg... Jakby gostek w ściekach was się pytał o hasło to brzmi ono ciekawieDobra ja jestem przy jakies firmie ORłem nawet wciagajace to jest. *Podaje lapke Gosiakowi* *tez wycioaga łapke szczerzac sie * witam witam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:16 am
hasło znalazłam... jestem przed takimi niebieskimi ludkami z Orłemu... wciągająca fabuła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:18 am
ja nie mogę wejść do orłamu... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:18 am
Gosiak vego_ssj Cremmy byłaś w kościele?można się tam dostać tylko "od środka" (Za środek można uznaś cmentarz przykościelny) Barmana jak poddenerwujesz to cię zadźga i obudzisz się w kościele... podobnie jest z wpadnięciem pod pociąg... Jakby gostek w ściekach was się pytał o hasło to brzmi ono ciekawieDobra ja jestem przy jakies firmie ORłem nawet wciagajace to jest. *Podaje lapke Gosiakowi* *tez wycioaga łapke szczerzac sie * witam witam blaugh Widac ze zaciekawilo Ciew co gramy jest spoxik giera szkoda tylko ze dosc trudna a po piatkowej i sobotniej libacji jakos myslenie mi ciezko idzie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:20 am
vego_ssj Gosiak vego_ssj Cremmy byłaś w kościele?można się tam dostać tylko "od środka" (Za środek można uznaś cmentarz przykościelny) Barmana jak poddenerwujesz to cię zadźga i obudzisz się w kościele... podobnie jest z wpadnięciem pod pociąg... Jakby gostek w ściekach was się pytał o hasło to brzmi ono ciekawieDobra ja jestem przy jakies firmie ORłem nawet wciagajace to jest. *Podaje lapke Gosiakowi* *tez wycioaga łapke szczerzac sie * witam witam blaugh Widac ze zaciekawilo Ciew co gramy jest spoxik giera szkoda tylko ze dosc trudna a po piatkowej i sobotniej libacji jakos myslenie mi ciezko idzie smile dosc trudna? ojoj to mnie tymbardziej zmogło po ostatnim wyjezdzie ale sproboje sobie jakos poradzic :] narazie czekam az gierke dostane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:21 am
vego_ssj Gosiak vego_ssj Cremmy byłaś w kościele?można się tam dostać tylko "od środka" (Za środek można uznaś cmentarz przykościelny) Barmana jak poddenerwujesz to cię zadźga i obudzisz się w kościele... podobnie jest z wpadnięciem pod pociąg... Jakby gostek w ściekach was się pytał o hasło to brzmi ono ciekawieDobra ja jestem przy jakies firmie ORłem nawet wciagajace to jest. *Podaje lapke Gosiakowi* *tez wycioaga łapke szczerzac sie * witam witam blaugh Widac ze zaciekawilo Ciew co gramy jest spoxik giera szkoda tylko ze dosc trudna a po piatkowej i sobotniej libacji jakos myslenie mi ciezko idzie smile TRUDNA!?! Mi się wydawało, że zagadki takie banalne, szybko to można przejść i te pe... W biurze szefa orłemu jest Pecek! można się tam zapisać!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:21 am
AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! jak przejść przez tych niebieskich?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:22 am
czy ten za biurkiem, to był pan... ekm... Kluczyk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:24 am
Jaswinder czy ten za biurkiem, to był pan... ekm... Kluczyk? nieeeee. to był... hmmm... Kurczyk? Kruczek? jak tam se chcesz! A ha ! Gosiek, wysyłam jeszcze raz, bo poprzednie odrzuciło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:25 am
To niemozliwe jakis glonojad mi zarabal dokumenty ktore ja mialem zarabac to nie fair sad ale za to maam wiekrza chalpe hihihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|