|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:54 am
Cremmy vego_ssj Cremmy Jaswinder i tak samo nie wie, co robić w tym tańcu... m322;byś jakies instrukcje dołączyć? ok! zrobie instrukcje! w tańcu patrzysz jak gostek se tańczy i zmuszasz go do kopnięcia głowy katki, wyrzucenia głowy yumi-ki z ufo i zmiany swojej głowy na głowę cremmy'ego! możesz też wszystko wysadzić! Szkoda ze jest to takie krotkie i malo opcji do wybrania Eeee, to nawet nie jest gra! to tylko taki mały przerywnik, zapoznanie się z innymi opcjami tgf, trening przed miasteczkiem i fortami! RM to też taka sobie gra... sweatdrop No ale mimo wszystko spox jest szczegolnie gdy duzo tych glow lata smile a fort i miasteczko sa naprawde spox. A czemu w RM nie da sie scigac z przeciwnikiem bylo by fajniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:02 am
to spox mam nadzieje ze jak go zrobisz to na maila przeslesz a w sprawie miasteczka to doszedlem do krawedzi nacislem enter i pokazaly sie groby potem bylem w kosciele ????? Tak to mialo sie potoczyc ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:03 am
ja już byłam w metrze... i skosiłam kwiatki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:04 am
Jaswinder ja już byłam w metrze... i skosiłam kwiatki... weszłaś pod pociąg...znalazłaś opuszczone metro?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:05 am
ta... jechałam samochodem i... chyba mnie coś w barze zjadło... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:05 am
Gracie w cos? ja tez kcee biggrin
siema tak wogole blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:06 am
Gosiak Gracie w cos? ja tez kcee biggrin siema tak wogole blaugh Gramy w "Miasteczko"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:07 am
byłaś w kościele?można się tam dostać tylko "od środka" (Za środek można uznaś cmentarz przykościelny) Barmana jak poddenerwujesz to cię zadźga i obudzisz się w kościele... podobnie jest z wpadnięciem pod pociąg... Jakby gostek w ściekach was się pytał o hasło to brzmi ono ciekawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:08 am
daj imejl do ci prześle... jestem jego skromnym twurcom... i paru innych gier też...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:10 am
Cremmy byłaś w kościele?można się tam dostać tylko "od środka" (Za środek można uznaś cmentarz przykościelny) Barmana jak poddenerwujesz to cię zadźga i obudzisz się w kościele... podobnie jest z wpadnięciem pod pociąg... Jakby gostek w ściekach was się pytał o hasło to brzmi ono ciekawieDobra ja jestem przy jakies firmie ORłem nawet wciagajace to jest. *Podaje lapke Gosiakowi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|