Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7508 7509 7510 7511 7512 7513 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

vego_ssj

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:30 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:32 am

to lece juz robaczki bo widze, ze tu specjalistyczna dyskusja.

do zobaczyska!

racqel

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:32 am

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:34 am

Katka1989

cremmy

Cunning Cultist

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:38 am

Jaswinder
a gdzie mam wsadzić to costam.dll, do kt󲥧o katalogu z grą?

wsadź do folderu z plikiem exe danej gry, lub do c:\windows\system\*.*
a nie będziesz musiała nigdzie indziej kopiować(od razu ci pójdą wszystkie gry). Kopiuj tam, jeśli nie masz zainstaLOWANEGO TGF. JEŚLI MASZ, TO NIE MUSISZ...
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:39 am

o co chodzi w maisteczku, co mam zrobić, bo chodzę strzałkami... i jestem w jakimś pokoju i co dalej?

Jaswinder

Sparkly Hunter

cremmy

Cunning Cultist

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:40 am

Katka1989
Cremmy to jak będziesz w domu spytaj się Yumki czy by nie poszła na sanki kt󲥧oś wieczoru ( jak będą mniejsze mrozy bo wczoraj sobie totalnie palce u st󰠯dmroziłam _-_") blaugh

OK! tylko trochę potrwa, zanim sanki dotrą do naszego domu, bo tata jre gdzieś schował, a poza tym jest mała szansa, że ją wieczoprem wypuszczą... xp
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:42 am

Jaswinder

Sparkly Hunter

cremmy

Cunning Cultist

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:43 am

Jaswinder
o co chodzi w maisteczku, co mam zrobić, bo chodzę strzałkami... i jestem w jakimś pokoju i co dalej?

podejdź do takiego małego prostokącika u góry lub dołu i wciśnij enter... polecam dół!
I znowu piszę:
Aby przejść do innego poziomu, należy podejść do jego krawędzi i nacisnąć enter
Aby użyć pzredmiotu, np telefonu, telewizora, należy nacisnąć enter...
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:44 am

Cremmy
Katka1989
Cremmy to jak będziesz w domu spytaj się Yumki czy by nie poszła na sanki kt󲥧oś wieczoru ( jak będą mniejsze mrozy bo wczoraj sobie totalnie palce u st󰠯dmroziłam _-_") blaugh

OK! tylko trochę potrwa, zanim sanki dotrą do naszego domu, bo tata jre gdzieś schował, a poza tym jest mała szansa, że ją wieczoprem wypuszczą... xp
kurde... zapomniałam o szczególe o nazwie "nadopiekuńczy staruszkowie" sweatdrop Nawet dzieciaki z podstawówki chodzą na górke koło naszej szkoły o 18.00 sweatdrop A z naszej budy to tam są tłumy o takiej porze _-_" wytłumaczcie to rodzicom xp
Ja wcześniej niż o 18 na sanki nie ide blaugh Bo wtedy nie będzie szansy na spotkanie pewnego osobnika razz w sumie to tylko po to tam ide ^^"

Katka1989

cremmy

Cunning Cultist

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:45 am

Jaswinder
i tak samo nie wie, co robić w tym tańcu... m󧦣322;byś jakies instrukcje dołączyć?

ok! zrobie instrukcje! w tańcu patrzysz jak gostek se tańczy i zmuszasz go do kopnięcia głowy katki, wyrzucenia głowy yumi-ki z ufo i zmiany swojej głowy na głowę cremmy'ego! możesz też wszystko wysadzić!
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:46 am

Katka1989
Cremmy
Katka1989

kurde... zapomniałam o szczególe o nazwie "nadopiekuńczy staruszkowie" sweatdrop Nawet dzieciaki z podstawówki chodzą na górke koło naszej szkoły o 18.00 sweatdrop A z naszej budy to tam są tłumy o takiej porze _-_" wytłumaczcie to rodzicom xp
Ja wcześniej niż o 18 na sanki nie ide blaugh Bo wtedy nie będzie szansy na spotkanie pewnego osobnika razz w sumie to tylko po to tam ide ^^"

Chodzi ci o Yumke czy o.... KOSMITĘ??? może randka z.... KOSMITĄ?!?

cremmy

Cunning Cultist

vego_ssj

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:48 am

Cremmy
Jaswinder
i tak samo nie wie, co robić w tym tańcu... m󧦣322;byś jakies instrukcje dołączyć?

ok! zrobie instrukcje! w tańcu patrzysz jak gostek se tańczy i zmuszasz go do kopnięcia głowy katki, wyrzucenia głowy yumi-ki z ufo i zmiany swojej głowy na głowę cremmy'ego! możesz też wszystko wysadzić!

Szkoda ze jest to takie krotkie i malo opcji do wybrania
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:50 am

vego_ssj
Cremmy
Jaswinder

Szkoda ze jest to takie krotkie i malo opcji do wybrania

Eeee, to nawet nie jest gra! to tylko taki mały przerywnik, zapoznanie się z innymi opcjami tgf, trening przed miasteczkiem i fortami! RM to też taka sobie gra... sweatdrop

cremmy

Cunning Cultist

Katka1989

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:53 am

Cremmy
Jaswinder

czy ja dobrze przeczytałam?! GŁOWĘ KATKI?! gonk

Cremmy nie chodzi mi o żadnego kosmite... o Yumke też nie stare No... chyba że zmieniła płeć i jest niesamowicie przystojnym 17-letnim brunetem o imieniu Kamil... blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7508 7509 7510 7511 7512 7513 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games