|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:32 am
to lece juz robaczki bo widze, ze tu specjalistyczna dyskusja.
do zobaczyska!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:38 am
Jaswinder a gdzie mam wsadzić to costam.dll, do kto katalogu z grą? wsadź do folderu z plikiem exe danej gry, lub do c:\windows\system\*.* a nie będziesz musiała nigdzie indziej kopiować(od razu ci pójdą wszystkie gry). Kopiuj tam, jeśli nie masz zainstaLOWANEGO TGF. JEŚLI MASZ, TO NIE MUSISZ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:39 am
o co chodzi w maisteczku, co mam zrobić, bo chodzę strzałkami... i jestem w jakimś pokoju i co dalej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:40 am
Katka1989 Cremmy to jak będziesz w domu spytaj się Yumki czy by nie poszła na sanki ktoś wieczoru ( jak będą mniejsze mrozy bo wczoraj sobie totalnie palce u stdmroziłam _-_") blaugh OK! tylko trochę potrwa, zanim sanki dotrą do naszego domu, bo tata jre gdzieś schował, a poza tym jest mała szansa, że ją wieczoprem wypuszczą... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:43 am
Jaswinder o co chodzi w maisteczku, co mam zrobić, bo chodzę strzałkami... i jestem w jakimś pokoju i co dalej? podejdź do takiego małego prostokącika u góry lub dołu i wciśnij enter... polecam dół! I znowu piszę: Aby przejść do innego poziomu, należy podejść do jego krawędzi i nacisnąć enter Aby użyć pzredmiotu, np telefonu, telewizora, należy nacisnąć enter...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:44 am
Cremmy Katka1989 Cremmy to jak będziesz w domu spytaj się Yumki czy by nie poszła na sanki ktoś wieczoru ( jak będą mniejsze mrozy bo wczoraj sobie totalnie palce u stdmroziłam _-_") blaugh OK! tylko trochę potrwa, zanim sanki dotrą do naszego domu, bo tata jre gdzieś schował, a poza tym jest mała szansa, że ją wieczoprem wypuszczą... xp kurde... zapomniałam o szczególe o nazwie "nadopiekuńczy staruszkowie" sweatdrop Nawet dzieciaki z podstawówki chodzą na górke koło naszej szkoły o 18.00 sweatdrop A z naszej budy to tam są tłumy o takiej porze _-_" wytłumaczcie to rodzicom xp Ja wcześniej niż o 18 na sanki nie ide blaugh Bo wtedy nie będzie szansy na spotkanie pewnego osobnika razz w sumie to tylko po to tam ide ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:45 am
Jaswinder i tak samo nie wie, co robić w tym tańcu... m322;byś jakies instrukcje dołączyć? ok! zrobie instrukcje! w tańcu patrzysz jak gostek se tańczy i zmuszasz go do kopnięcia głowy katki, wyrzucenia głowy yumi-ki z ufo i zmiany swojej głowy na głowę cremmy'ego! możesz też wszystko wysadzić!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:46 am
Katka1989 Cremmy Katka1989 Cremmy to jak będziesz w domu spytaj się Yumki czy by nie poszła na sanki ktoś wieczoru ( jak będą mniejsze mrozy bo wczoraj sobie totalnie palce u stdmroziłam _-_") blaugh OK! tylko trochę potrwa, zanim sanki dotrą do naszego domu, bo tata jre gdzieś schował, a poza tym jest mała szansa, że ją wieczoprem wypuszczą... xp kurde... zapomniałam o szczególe o nazwie "nadopiekuńczy staruszkowie" sweatdrop Nawet dzieciaki z podstawówki chodzą na górke koło naszej szkoły o 18.00 sweatdrop A z naszej budy to tam są tłumy o takiej porze _-_" wytłumaczcie to rodzicom xp Ja wcześniej niż o 18 na sanki nie ide blaugh Bo wtedy nie będzie szansy na spotkanie pewnego osobnika razz w sumie to tylko po to tam ide ^^" Chodzi ci o Yumke czy o.... KOSMITĘ??? może randka z.... KOSMITĄ?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:48 am
Cremmy Jaswinder i tak samo nie wie, co robić w tym tańcu... m322;byś jakies instrukcje dołączyć? ok! zrobie instrukcje! w tańcu patrzysz jak gostek se tańczy i zmuszasz go do kopnięcia głowy katki, wyrzucenia głowy yumi-ki z ufo i zmiany swojej głowy na głowę cremmy'ego! możesz też wszystko wysadzić! Szkoda ze jest to takie krotkie i malo opcji do wybrania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:50 am
vego_ssj Cremmy Jaswinder i tak samo nie wie, co robić w tym tańcu... m322;byś jakies instrukcje dołączyć? ok! zrobie instrukcje! w tańcu patrzysz jak gostek se tańczy i zmuszasz go do kopnięcia głowy katki, wyrzucenia głowy yumi-ki z ufo i zmiany swojej głowy na głowę cremmy'ego! możesz też wszystko wysadzić! Szkoda ze jest to takie krotkie i malo opcji do wybrania Eeee, to nawet nie jest gra! to tylko taki mały przerywnik, zapoznanie się z innymi opcjami tgf, trening przed miasteczkiem i fortami! RM to też taka sobie gra... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:53 am
Cremmy Jaswinder i tak samo nie wie, co robić w tym tańcu... m322;byś jakies instrukcje dołączyć? ok! zrobie instrukcje! w tańcu patrzysz jak gostek se tańczy i zmuszasz go do kopnięcia głowy katki, wyrzucenia głowy yumi-ki z ufo i zmiany swojej głowy na głowę cremmy'ego! możesz też wszystko wysadzić! czy ja dobrze przeczytałam?! GŁOWĘ KATKI?! gonk Cremmy nie chodzi mi o żadnego kosmite... o Yumke też nie stare No... chyba że zmieniła płeć i jest niesamowicie przystojnym 17-letnim brunetem o imieniu Kamil... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|