|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:11 am
Katka1989 co Wy tu kombinujecie, hę? ninja hehe... nielegalny przesył gier (moich i innych)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:14 am
Cremmy Jaswinder chcecie kt#347; z wygaszaczy? MAM OBECNIE: akwarium z rybkami i innymi stworzeniami (made by Jas) biegające owieczki (made by Jas) taki gangsterski wygaszacz (made by Jas) wersję mini owieczek (made by Jas) i chyba coś tam jeszcze... A animacje przynajmniej twoje, czy gotowe, hę? (Bo ja robie wszystko własne! wink ) to prześlij! cremmy@interia.pl trochę tak, trochę tak... a owieczki i gwiazda zapożyczone... z... sam się domyślish jak grałeś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:18 am
Jaswinder Cremmy Jaswinder chcecie kt#347; z wygaszaczy? MAM OBECNIE: akwarium z rybkami i innymi stworzeniami (made by Jas) biegające owieczki (made by Jas) taki gangsterski wygaszacz (made by Jas) wersję mini owieczek (made by Jas) i chyba coś tam jeszcze... A animacje przynajmniej twoje, czy gotowe, hę? (Bo ja robie wszystko własne! wink ) to prześlij! cremmy@interia.pl trochę tak, trochę tak... a owieczki i gwiazda zapożyczone... z... sam się domyślish jak grałeś... Hmmm... CZy to ta gra o magu i potworkach? Katka: Yumki nie ma, ja u bAbci, 6900-2200-1100g= 3600g ci wisze. gry sam robiłem, moge ci pokazać!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:24 am
Cremmy, a w jakich okienkach uruchamiają się twoje gry? tzn w okienku, czy w pełnym ekranie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:25 am
Jaswinder Cremmy, a w jakich okienkach uruchamiają się twoje gry? tzn w okienku, czy w pełnym ekranie? U mnie jego sie uruchamiaja w normalnych. A cos jest nie tak?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:27 am
vego_ssj Jaswinder Cremmy, a w jakich okienkach uruchamiają się twoje gry? tzn w okienku, czy w pełnym ekranie? U mnie jego sie uruchamiaja w normalnych. A cos jest nie tak????? Wiesz... to zależy, jak mi się podoba... Miasteczko miało być na pełnym, ale stwierdziłem, że lepiej w oknie... A wielkość widoku, też od tego jaki mi się podoba... Np. miasteczko ma 320X200 PIKSELI A FORTY 640X480 CHYBA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|