|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:33 am
Jaswinder vego_ssj Jaswinder NAJPIERW JA!!! Jas jush jest... jeszcze trzena coś na winder wymyślić... Przeciez moze do nas 2 wyslac od razu smile a jak co to mozes byc 1 smile woof woof *sap sap sap - biega po pokoju i wyje z radości* auuuuuuu Tez bym pobiegal ale mam malo miejsca razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vego... jeszcze chyba nie mieliśmy okazji... jestem Jas, wilczyca (wilkołaczyca ^^) *podaje łapę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gry załączone... WYSYŁAM!!! w sumie te gry zajmują 9,7 mb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:35 am
Jaswinder Vego... jeszcze chyba nie mieliśmy okazji... jestem Jas, wilczyca (wilkołaczyca ^^) *podaje łapę* *Wita sie Chyba masz racje niezbyt czesto tu jestem *Odbiera maila od Cremmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:40 am
Hmmm... Miasteczko ma 40 i jeszcze nie dokończone jest... THE GAMES FACTORY RULEZ!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:44 am
Cremmy Gry załączone... WYSYŁAM!!! w sumie te gry zajmują 9,7 mb Mi co doszly zajmuja ok 1 mb a i jak sie jezdzi w rally master naciskam wszystkie przyciski i nie jedzie smile a ZBRom nawet spoxik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:44 am
J Jestem A Aniołem S Stróżem
J Jadam A Agrestowe S Slimaki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:45 am
vego_ssj Cremmy Gry załączone... WYSYŁAM!!! w sumie te gry zajmują 9,7 mb Mi co doszly zajmuja ok 1 mb a i jak sie jezdzi w rally master naciskam wszystkie przyciski i nie jedzie smile a ZBRom nawet spoxik W Rally Master nie da się jeździć? A świeci ci się zielone światło?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:52 am
Cremmy vego_ssj Cremmy Gry załączone... WYSYŁAM!!! w sumie te gry zajmują 9,7 mb Mi co doszly zajmuja ok 1 mb a i jak sie jezdzi w rally master naciskam wszystkie przyciski i nie jedzie smile a ZBRom nawet spoxik W Rally Master nie da się jeździć? A świeci ci się zielone światło? Niestety swieci mi sie taki pomaranczowe paski nad etap 1 i 2 a tak pozatym to nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:53 am