|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 5:35 pm
Jaswinder *ziewa i tuli się do opcego* ciepełko... 4laugh *ziewa* doblaaanoć opcusiu *zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 5:39 pm
Jaswinder Jaswinder *ziewa i tuli się do opcego* ciepełko... 4laugh *ziewa* doblaaanoć opcusiu *zasypia* *przytula* dobranoc.... w sumie dobry pomysl... *zasypia* zZzZzZz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:51 am
*budzi się i ostrożnie wyczołguje z uścisku opcego* o, już prawie 10.00... zywej duszy nie ma... *idzie do baraku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:50 am
cześć! *wpada przez okno i wskakuje na lampę* Wiodzę że przeszliśmy na private guild, no nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:59 am
*wygląda zza drzwi toalety*tu jestem! czyszczę kibel... *spogląda na przybyłego* cześć jestem Jas, jakby co... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:00 am
Ladny bannerek kelnerka z baru zrobila??  A tak przy okazji to czesc wszystkim!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:01 am
Cremmy HEEEEJJJ!!! *rozgląda się* Hmmm... *zchodzi z lampy* ... *idzie do ciemnego kąta, podnosi dywanik w r80;owe kwiatki i wyciąga spod niego dźwignię i zapadnię, kt261; ustawia no środku pokoju* *dźwignię zabiera na lampę* widziałam to... stare *rzuca w zapadnię szczotką klozetową*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:01 am
Jaswinder *wygląda zza drzwi toalety*tu jestem! czyszczę kibel... *spogląda na przybyłego* cześć jestem Jas, jakby co... 3nodding a ja małgosia! *rzuca dyskietką w kib... WC* A ja czyszczę dyskietkę, jakby co... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:03 am
CZy ktoś chciałby zostać betatesterem mojej gry?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:05 am
Cremmy CZy ktoś chciałby zostać betatesterem mojej gry? A jaka to gra Nyu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 2:11 am
Sei chan Cremmy Sei chan Cremmy CZy ktoś chciałby zostać betatesterem mojej gry? A jaka to gra Nyu??? "Miasteczko"-przygod(nie ma na celu ośmieszenia polityktepe) "Forty"-zdobyć flagę i uniknąć rakiet (1do2 graczy) "Rally master"- rajdy (niezbyt mi wyszły sweatdrop ) "Zero burning rom"-program do nagrywania płyt CD/DVD "Taniec-Mania"- "SYMULATOR TAŃCA" kt261; podać? (podaj mi jej nazwę i swmejl) Najpierw powiedz ile maja mega bo jak duzo to mi sie beda strasznei dlugo na kompie zapisywac sweatdrop każda do 5mega
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|