|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:36 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder *leży na poduszkach, wpatruje się w poobijanego, leżącego w dziwnej pozycji na podłodze opcego* hej... dobrze ci tam *chichocze* no teraz to przesadzilas!!! scream *w mgnieniu oka znika* crying poszedłeś sobie? twisted *pojawia sie za nia z poduszka w dloni* ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:38 pm
Jaswinder opcy Jaswinder opcy Jaswinder *leży na poduszkach, wpatruje się w poobijanego, leżącego w dziwnej pozycji na podłodze opcego* hej... dobrze ci tam *chichocze* no teraz to przesadzilas!!! scream *w mgnieniu oka znika* crying poszedłeś sobie? twisted *pojawia sie za nia z poduszka w dloni* ?! !!PAC!! Muahahahahahaaa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:43 pm
Jaswinder a może ty chcesz mnie... UDUSIĆ TĄ PODUSZKĄ *poduszka strąca jej kapelisz z głowy, Jas pr�buje uciec przed kolejnym atakiem, ale przewraca się* *pochyla sie nad nia i trzyma jej lapki* i teraz Cie mam!!!!! poddajesz sie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:46 pm
opcy Jaswinder a może ty chcesz mnie... UDUSIĆ TĄ PODUSZKĄ *poduszka strąca jej kapelisz z głowy, Jas pr�buje uciec przed kolejnym atakiem, ale przewraca się* *pochyla sie nad nia i trzyma jej lapki* i teraz Cie mam!!!!! poddajesz sie? wink a co mam do stracenia? jakaś "opcja"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:48 pm
opcy Jaswinder a może ty chcesz mnie... UDUSIĆ TĄ PODUSZKĄ *poduszka strąca jej kapelisz z głowy, Jas pr�buje uciec przed kolejnym atakiem, ale przewraca się* *pochyla sie nad nia i trzyma jej lapki* i teraz Cie mam!!!!! poddajesz sie? wink mrrrau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:49 pm
Jaswinder opcy Jaswinder a może ty chcesz mnie... UDUSIĆ TĄ PODUSZKĄ *poduszka strąca jej kapelisz z głowy, Jas pr�buje uciec przed kolejnym atakiem, ale przewraca się* *pochyla sie nad nia i trzyma jej lapki* i teraz Cie mam!!!!! poddajesz sie? wink a co mam do stracenia? jakaś "opcja"? no nie wiem... do stracenia to chyba nic... zaraz zaraz JA tu zadaje pytania!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:51 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder a może ty chcesz mnie... UDUSIĆ TĄ PODUSZKĄ *poduszka strąca jej kapelisz z głowy, Jas pr�buje uciec przed kolejnym atakiem, ale przewraca się* *pochyla sie nad nia i trzyma jej lapki* i teraz Cie mam!!!!! poddajesz sie? wink a co mam do stracenia? jakaś "opcja"? no nie wiem... do stracenia to chyba nic... zaraz zaraz JA tu zadaje pytania!!! mrrrau to w takim razie ja się nie poddaję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:52 pm
Jaswinder mrrrau to w takim razie ja się nie poddaję... sweatdrop zakladalem inny scenariusz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:55 pm
opcy Jaswinder mrrrau to w takim razie ja się nie poddaję... sweatdrop zakladalem inny scenariusz... dooobra... no to... poddaję się... Co mi zrobish teraz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:57 pm
Jaswinder opcy Jaswinder mrrrau to w takim razie ja się nie poddaję... sweatdrop zakladalem inny scenariusz... dooobra... no to... poddaję się... Co mi zrobish teraz? *daje buzi i zaczyna skakac popokoju* xd xp xd xp xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:58 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder mrrrau to w takim razie ja się nie poddaję... sweatdrop zakladalem inny scenariusz... dooobra... no to... poddaję się... Co mi zrobish teraz? *daje buzi i zaczyna skakac popokoju* xd xp xd xp xd xp xd eek redface jeja... buzi dostalam... *jest w szoku...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 5:01 pm
Jaswinder opcy Jaswinder opcy Jaswinder mrrrau to w takim razie ja się nie poddaję... sweatdrop zakladalem inny scenariusz... dooobra... no to... poddaję się... Co mi zrobish teraz? *daje buzi i zaczyna skakac popokoju* xd xp xd xp xd xp xd eek redface jeja... buzi dostalam... *jest w szoku...* *wyskakuje przez okno do sniegu po czym ze sniegu unosza sie kłęby pary*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 5:02 pm