|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:10 pm
Jaswinder opcy eeee dobrz... *stoi z chusteczka na glowie* hahaha *śmieje się na widok opcego stojącego z chusteczką na głowie...* no tak teraz stalem sie posmiewiskiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:11 pm
nie pośmiewiskiem... to był tylko taki pieszczotliwy uśmiech... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:12 pm
ładnie.... xp xp xp ty.... ja ci dam..... *podnosi poduche* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:15 pm
co mi dash? 3nodding zbijesh mnie? 3nodding aaaaaaaaaaa!!! 3nodding złap mnie!!! 3nodding *ucieka na latającym dywanie pod sufit*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:16 pm
Jaswinder co mi dash? 3nodding zbijesh mnie? 3nodding aaaaaaaaaaa!!! 3nodding złap mnie!!! 3nodding *ucieka na latającym dywanie pod sufit* *buduje wieze z foteli* tak latwo to mi nie uciekniesz.... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:16 pm
dziecko podushkami rzucash? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:18 pm
a cio mi zrobish jak mnie złapiesh? zjesh mnie? zbijesh mnie? inna opcja? bo nie wiem, czy mam uciekać... 4laugh *odlatuje od wieży*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:20 pm
Jaswinder a cio mi zrobish jak mnie złapiesh? zjesh mnie? zbijesh mnie? inna opcja? bo nie wiem, czy mam uciekać... 4laugh *odlatuje od wieży* *skacze z wiezy i łapie fredzle dywanu* zaraz zobaczysz jaka to bedzie opcja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:22 pm
*zeskakuje (a wlaściwie spada) z dywanu prosto na stos poduszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:25 pm
Jaswinder *zeskakuje (a wlaściwie spada) z dywanu prosto na stos poduszek* ha! niezla sztuczka! *skacze za nia ale nie trafia w poduszki* JEBUT!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:30 pm
*leży na poduszkach, wpatruje się w poobijanego, leżącego w dziwnej pozycji na podłodze opcego* hej... dobrze ci tam? *chichocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:32 pm
Jaswinder *leży na poduszkach, wpatruje się w poobijanego, leżącego w dziwnej pozycji na podłodze opcego* hej... dobrze ci tam *chichocze* no teraz to przesadzilas!!! scream *w mgnieniu oka znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:34 pm
opcy Jaswinder *leży na poduszkach, wpatruje się w poobijanego, leżącego w dziwnej pozycji na podłodze opcego* hej... dobrze ci tam *chichocze* no teraz to przesadzilas!!! scream *w mgnieniu oka znika* crying poszedłeś sobie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:35 pm
Jaswinder opcy Jaswinder *leży na poduszkach, wpatruje się w poobijanego, leżącego w dziwnej pozycji na podłodze opcego* hej... dobrze ci tam *chichocze* no teraz to przesadzilas!!! scream *w mgnieniu oka znika* crying poszedłeś sobie? twisted *pojawia sie za nia z poduszka w dloni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|