|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:48 pm
Jaswinder opcy Jaswinder *nadal siedzi na opcym* pod sobą... ^^ jeny... jestem skarbem redface .. Ty ostatnio czesto na mnie przesiadujesz... wygodnie czy co? yeap! mam zejść? 3nodding no mi to nie przeszkadza..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:50 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder *nadal siedzi na opcym* pod sobą... ^^ jeny... jestem skarbem redface .. Ty ostatnio czesto na mnie przesiadujesz... wygodnie czy co? yeap! mam zejść? 3nodding no mi to nie przeszkadza..... wink hmmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:53 pm
ja jestem mało asertywny Ty coś wymyśl..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:55 pm
opcy ja jestem mało asertywny Ty coś wymyśl..... 3nodding chyba kreatywny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:57 pm
Jaswinder opcy ja jestem mało asertywny Ty coś wymyśl..... 3nodding chyba kreatywny... a to tez ostatnio..... xd czy to byl wjazd na ambicje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:58 pm
Jaswinder no nie... na krowę za mało os�b jest... nie możemy bawić się w krowę... krowe...? to jakas zoofilska zabawa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:03 pm
Jaswinder to jest tak jedna osoba staje na środku i jest krową rozkłada ręce a inni chwytają ją za palce (niby te cycki, co ma krowa...) i krowa m�wi: "krowa daje mleko ..." (np. czarne, niebieskie, zielone itd) jak krowa powie, że daje mleko białe, to wszyscy uciekają i krowa ich goni jak kogoś złapie, to ten staje w rozkroku i żeby go "wybawić" trzeba mu przejść pod nogami HIT PRZEDSZKOLA!!! to kto jest krowa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:05 pm
to może w coś innego się pobawimy... MAM!!! *śpiewa* "mam chusteczkę haftowaną, co ma cztery rogi, kogo kocham, kogo lubię, rzucę mu pod nogi, tej nie kocham, tej nie lubię, tej nie pocałuję, a chusteczkę haftowaną tobie podaruję..." *zarzuca opcemu chusteczkę na głowę* mój ci on...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:08 pm
Jaswinder to może w coś innego się pobawimy... MAM!!! *śpiewa* "mam chusteczkę haftowaną, co ma cztery rogi, kogo kocham, kogo lubię, rzucę mu pod nogi, tej nie kocham, tej nie lubię, tej nie pocałuję, a chusteczkę haftowaną tobie podaruję..." *zarzuca opcemu chusteczkę na głowę* mój ci on... eeee dobrz... *stoi z chusteczka na glowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 4:09 pm
opcy Jaswinder to może w coś innego się pobawimy... MAM!!! *śpiewa* "mam chusteczkę haftowaną, co ma cztery rogi, kogo kocham, kogo lubię, rzucę mu pod nogi, tej nie kocham, tej nie lubię, tej nie pocałuję, a chusteczkę haftowaną tobie podaruję..." *zarzuca opcemu chusteczkę na głowę* mój ci on... eeee dobrz... *stoi z chusteczka na glowie* hahaha *śmieje się na widok opcego stojącego z chusteczką na głowie...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|