|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:21 pm
ok ja sapdam nie bede sie bawil juz bo mi sie nie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:22 pm
Vykk opcy Vykk opcy wlasnie zaczalem sciagac 8 tom Alchemista..... xd a sakd sciagasz:>?? z http://www.readmanga.com/po jednej stronie ale jest git.... tez zaczalem ale mi sie nie chce blaugh mnie wciagnelo i nie mam wyjscia.... tym bardziej ze manga jest inniejsza od anime...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:23 pm
Vykk ok ja sapdam nie bede sie bawil juz bo mi sie nie chce zdrowia... nara.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:25 pm
zostałes sam? biedactwo... no cóż... I'M BACK SWEETHEART!!! (atak walentynkowy) BUUUZI!!!!!!!!! 4laugh ostatni odcinek Miriam... Szczota oglądała wszystkie... durnota, chociaż przykro mi jak ją potraktowali... no cóż... w końcu to też człowiek, nie/ (i skąd u mnie ta litość co do ludzi?! sweatdrop ) byłam przebrana za czarownicę... WIEDŹMĘ!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:29 pm
Jaswinder zostałes sam? biedactwo... no cóż... I'M BACK SWEETHEART!!! (atak walentynkowy) BUUUZI!!!!!!!!! 4laugh ostatni odcinek Miriam... Szczota oglądała wszystkie... durnota, chociaż przykro mi jak ją potraktowali... no cóż... w końcu to też człowiek, nie/ (i skąd u mnie ta litość co do ludzi?! sweatdrop ) byłam przebrana za czarownicę... WIEDŹMĘ!!! wiedźme powiadasz.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:31 pm
si... o wszyscy sobie poszli... to co robimy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:32 pm
Jaswinder si... o wszyscy sobie poszli... to co robimy? nie wiem.... co proponujesh?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:34 pm
pojęcia nie mam... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:36 pm
Jaswinder pojęcia nie mam... crying szukamy skarbów.....? * siada na podlodze i rozglada sie dookola siebie .. potem patrzy na podloge *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:37 pm
WIEEEM!!! atak walentynkowy *rzuca się na opcego* BUUUUUZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:38 pm
*siedzi na opcym* znalazłam swój skarb... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:42 pm
Jaswinder *siedzi na opcym* znalazłam swój skarb... 3nodding ninja gdzie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:44 pm
*nadal siedzi na opcym* pod sobą... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:46 pm
Jaswinder *nadal siedzi na opcym* pod sobą... ^^ jeny... jestem skarbem redface .. Ty ostatnio czesto na mnie przesiadujesz... wygodnie czy co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 3:47 pm
opcy Jaswinder *nadal siedzi na opcym* pod sobą... ^^ jeny... jestem skarbem redface .. Ty ostatnio czesto na mnie przesiadujesz... wygodnie czy co? yeap! mam zejść? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|