|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:22 pm
VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria eek czemu ja sie zawsze spozniam na to co najlepsze crying ... zdiecia sa poprostu cudowne i widac na nich ze nieziemsko Ci z oczu patrzy xd pierwsza mysl jaka mi sie nasunela to bylo...eee...haba haba... I niech mi ktos teraz powie jak sie o kobietach mozna nie wypowiadac w superlatywach xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:24 pm
Vykk VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria eek czemu ja sie zawsze spozniam na to co najlepsze crying ... zdiecia sa poprostu cudowne i widac na nich ze nieziemsko Ci z oczu patrzy xd pierwsza mysl jaka mi sie nasunela to bylo...eee...haba haba... I niech mi ktos teraz powie jak sie o kobietach mozna nie wypowiadac w superlatywach xp whee xd haba haba zut zut!!! xd widze ze kolega podobnego zdania co ja! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:26 pm
opcy Vykk VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria eek czemu ja sie zawsze spozniam na to co najlepsze crying ... zdiecia sa poprostu cudowne i widac na nich ze nieziemsko Ci z oczu patrzy xd pierwsza mysl jaka mi sie nasunela to bylo...eee...haba haba... I niech mi ktos teraz powie jak sie o kobietach mozna nie wypowiadac w superlatywach xp whee xd haba haba zut zut!!! xd widze ze kolega podobnego zdania co ja! 3nodding o jezu...ale to jest glupie.... xd ale zajebiste...haba haba zut zut...iba iba zat zat bababam... xp whee blaugh widzisz z tego wynika ze i Jedi z Sithem potrafi sie dogadac gdy nadchodzi wspolne niebezpieczenstwo xd ...pytanie czyt dal obu oznacza ono to samo xp ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:33 pm
Vykk opcy Vykk VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria eek czemu ja sie zawsze spozniam na to co najlepsze crying ... zdiecia sa poprostu cudowne i widac na nich ze nieziemsko Ci z oczu patrzy xd pierwsza mysl jaka mi sie nasunela to bylo...eee...haba haba... I niech mi ktos teraz powie jak sie o kobietach mozna nie wypowiadac w superlatywach xp whee xd haba haba zut zut!!! xd widze ze kolega podobnego zdania co ja! 3nodding o jezu...ale to jest glupie.... xd ale zajebiste...haba haba zut zut...iba iba zat zat bababam... xp whee blaugh widzisz z tego wynika ze i Jedi z Sithem potrafi sie dogadac gdy nadchodzi wspolne niebezpieczenstwo xd ...pytanie czyt dal obu oznacza ono to samo xp ninja "ale zajebiste...haba haba zut zut...iba iba zat zat bababam" ...nie rozumiem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:40 pm
VioLLeta "ale zajebiste...haba haba zut zut...iba iba zat zat bababam" ...nie rozumiem... stare nie znasz tego anime'owego teledysku w ktorym gosciu spiewa: haba haba zut zut wink xd jest strasznie tepy ale posikac ze smiech sie mozna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:46 pm
opcy VioLLeta "ale zajebiste...haba haba zut zut...iba iba zat zat bababam" ...nie rozumiem... stare nie znasz tego anime'owego teledysku w ktorym gosciu spiewa: haba haba zut zut wink xd jest strasznie tepy ale posikac ze smiech sie mozna 3nodding krzychu z wodzem prawie sie podobno poplakali sie jak to zobaczyli... ale na poczatku haba haba mialem na mysli w bardziej pospolitym uzyciu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:50 pm
Vykk opcy VioLLeta "ale zajebiste...haba haba zut zut...iba iba zat zat bababam" ...nie rozumiem... stare nie znasz tego anime'owego teledysku w ktorym gosciu spiewa: haba haba zut zut wink xd jest strasznie tepy ale posikac ze smiech sie mozna 3nodding krzychu z wodzem prawie sie podobno poplakali sie jak to zobaczyli... ale na poczatku haba haba mialem na mysli w bardziej pospolitym uzyciu xd i to dobrze o tobie swiadczy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:16 pm
opcy Vykk opcy VioLLeta "ale zajebiste...haba haba zut zut...iba iba zat zat bababam" ...nie rozumiem... stare nie znasz tego anime'owego teledysku w ktorym gosciu spiewa: haba haba zut zut wink xd jest strasznie tepy ale posikac ze smiech sie mozna 3nodding krzychu z wodzem prawie sie podobno poplakali sie jak to zobaczyli... ale na poczatku haba haba mialem na mysli w bardziej pospolitym uzyciu xd i to dobrze o tobie swiadczy 3nodding xd xd xd nadal nie odp na moje pytanie w jednym postow w tutejsdzym topicu... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:31 pm
Vykk xd xd xd nadal nie odp na moje pytanie w jednym postow w tutejsdzym topicu... xp jakie? napisz jeszcze raz albo quotnij bo mi sie nie chce szukac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:37 pm
Vykk opcy Vykk VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria eek czemu ja sie zawsze spozniam na to co najlepsze crying ... zdiecia sa poprostu cudowne i widac na nich ze nieziemsko Ci z oczu patrzy xd pierwsza mysl jaka mi sie nasunela to bylo...eee...haba haba... I niech mi ktos teraz powie jak sie o kobietach mozna nie wypowiadac w superlatywach xp whee xd haba haba zut zut!!! xd widze ze kolega podobnego zdania co ja! 3nodding o jezu...ale to jest glupie.... xd ale zajebiste...haba haba zut zut...iba iba zat zat bababam... xp whee blaugh widzisz z tego wynika ze i Jedi z Sithem potrafi sie dogadac gdy nadchodzi wspolne niebezpieczenstwo xd ...pytanie czyt dal obu oznacza ono to samo xp ninja chodzilo o to...pytanmie raczej nalezalo do domyslych ale liczylem ze odpowiesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:42 pm
Vykk Vykk o jezu...ale to jest glupie.... xd ale zajebiste...haba haba zut zut...iba iba zat zat bababam... xp whee blaugh widzisz z tego wynika ze i Jedi z Sithem potrafi sie dogadac gdy nadchodzi wspolne niebezpieczenstwo xd ...pytanie czyt dal obu oznacza ono to samo xp ninja chodzilo o to...pytanmie raczej nalezalo do domyslych ale liczylem ze odpowiesz blaugh prawdziwy Sith sie nie boi zadnego niebespieczenstwa! haba haba zut zut! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:44 pm
opcy Vykk Vykk o jezu...ale to jest glupie.... xd ale zajebiste...haba haba zut zut...iba iba zat zat bababam... xp whee blaugh widzisz z tego wynika ze i Jedi z Sithem potrafi sie dogadac gdy nadchodzi wspolne niebezpieczenstwo xd ...pytanie czyt dal obu oznacza ono to samo xp ninja chodzilo o to...pytanmie raczej nalezalo do domyslych ale liczylem ze odpowiesz blaugh prawdziwy Sith sie nie boi zadnego niebespieczenstwa! haba haba zut zut! domokun no moze i nie ale na pewno nie lubi...a teraz powiedz o jakim niebezpieczestwie mysliales to sie przekonamy czy to to samo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:23 pm
Vykk no moze i nie ale na pewno nie lubi...a teraz powiedz o jakim niebezpieczestwie mysliales to sie przekonamy czy to to samo xp no chyba cholerka jednak nie wiem o czym mowisz.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:34 pm
opcy Vykk no moze i nie ale na pewno nie lubi...a teraz powiedz o jakim niebezpieczestwie mysliales to sie przekonamy czy to to samo xp no chyba cholerka jednak nie wiem o czym mowisz.... sweatdrop chodzilo mi o samotnosc...kazdy ratuje sie jak moze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:43 pm
Vykk opcy Vykk no moze i nie ale na pewno nie lubi...a teraz powiedz o jakim niebezpieczestwie mysliales to sie przekonamy czy to to samo xp no chyba cholerka jednak nie wiem o czym mowisz.... sweatdrop chodzilo mi o samotnosc...kazdy ratuje sie jak moze blaugh az tak to widac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|