|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:57 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWol No no dobrze biggrin ... he normalny ..!!! zebym ja był normalny !!! smile A DLACZEGO ASZ BYĆ NIE NORMALNY Bo to fajne biggrin ... nisz bycie normalnym biggrin ..!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:58 pm
BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE [quote="BeeWol] No no dobrze biggrin ... he normalny ..!!! zebym ja był normalny !!! smile A DLACZEGO ASZ BYĆ NIE NORMALNY Bo to fajne biggrin ... nisz bycie normalnym biggrin ..!!! xd TERZ RACJA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:01 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE BeeWol No no dobrze biggrin ... he normalny ..!!! zebym ja był normalny !!! smile A DLACZEGO ASZ BYĆ NIE NORMALNY Bo to fajne biggrin ... nisz bycie normalnym biggrin ..!!! xd TERZ RACJA No ba ...Tak apropo ile masz lat ?? !! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:01 pm
a teraz krotki kurs cytowania blaugh :
[quote*="nick osoby w cudzyslowiu"]wypowiedz danej osoby
tylko bez * po quote!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:03 pm
No ba ...Tak apropo ile masz lat ?? !! domokun 19 A TY I PANI OMI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:04 pm
Omega Sun a teraz krotki kurs cytowania blaugh : [quote*="nick osoby w cudzyslowiu"]wypowiedz danej osoby[*/quote] tylko bez * po quote!!!Czy tak czy dobrze psze pani :*:*:* ... jej ze wszkole nie ma takich nauczycielek :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:05 pm
BeeWolf Omega Sun a teraz krotki kurs cytowania blaugh : [quote*="nick osoby w cudzyslowiu"]wypowiedz danej osoby[*/quote] tylko bez * po quote!!!Czy tak czy dobrze psze pani :*:*:* ... jej ze wszkole nie ma takich nauczycielek :* NO NIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:06 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf No ba ...Tak apropo ile masz lat ?? !! domokun 19 A TY I PANI OMI Ja mam 19 a kobiet sie o wiek nie pyta biggrin ...ale zdrace ci sekrecik .... jest mlodasza odemnie ale to tylko miesiace smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:07 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf No ba ...Tak apropo ile masz lat ?? !! domokun 19 A TY I PANI OMI ja tez mam 19 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:12 pm
Ja pochodze z Zakazanego miasta Warszawa ...!!! A ty :> ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:13 pm
BeeWolf Ja pochodze z Zakazanego miasta Warszawa ...!!! A ty :> .. WĄTPIE ŻEBYŚ WIEDZAŁ A LE CI POWIEM Z REDY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:14 pm
z podlasia, a konkretnie z malego miasteczka Łapy (kolo B-stoku)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:14 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf Ja pochodze z Zakazanego miasta Warszawa ...!!! A ty :> .. WĄTPIE ŻEBYŚ WIEDZAŁ A LE CI POWIEM Z REDY Rety zeczywiscie nie wiem ale zaraz znajde biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|