|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 1:37 pm
Jaswinder Omega Sun BeeWolf_san i szto to Kozi adwokat ?! to przyjaciel Delein 3nodding tylko przyjaciel? twisted moze przyjaciel, moze kolega.. jak zwal tak zwal 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 2:59 pm
BeeWolf_san A i po drugie kto wpuscił Yoseia na RP ja... a co byly jakies przeciwswskazania question Quote: a i szto to Kozi adwokat ?! kozi adokat to samiec najdzikszej z samic..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 11:22 pm
Kiray a jak tam praca ktora piszesz? skonczona? jassne.....skonczona.....mwhahahahaha jak narazie 4 rozdzial skonczylem i robie sobie przerwe.... mrgreen czas sie polenic... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 2:44 am
opcy BeeWolf_san A i po drugie kto wpuscił Yoseia na RP ja... a co byly jakies przeciwswskazania question kozi adokat to samiec najdzikszej z samic..... 3nodding teraz to juz nie wazne... i tak juz go tu nie ma.... ale jeszcze jedna taka osoba jest tutaj... do ktorej powoli sie przymiezam czekam tylko na jakies podkniecie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 2:45 am
Ozzzzzzzzzzzzzzzwald *przytuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 3:45 am
Jaswinder Ozzzzzzzzzzzzzzzwald *przytuuuuuuuuuuuuuul* ale ci numer wykrecilem.. bo nic nie odpisalem razz ale poszedlem sie kompac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 3:53 am
Ozzwald opcy BeeWolf_san A i po drugie kto wpuscił Yoseia na RP ja... a co byly jakies przeciwswskazania question kozi adokat to samiec najdzikszej z samic..... 3nodding teraz to juz nie wazne... i tak juz go tu nie ma.... ale jeszcze jedna taka osoba jest tutaj... do ktorej powoli sie przymiezam czekam tylko na jakies podkniecie... mrgreen ...... eek ........ az mnie ciekawosc zzera.....ciebie tez wieki tawarisz kapitano nie widzialem..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 4:07 am
just another missing person...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 4:11 am
racqel just another missing person... o zesz kusza wlasnie dzwonie do ciebie....... moglbys odbierac....... ale zyjesz to dobrze.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 4:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 4:33 am
opcy Ozzwald opcy BeeWolf_san A i po drugie kto wpusci�‚ Yoseia na RP ja... a co byly jakies przeciwswskazania question kozi adokat to samiec najdzikszej z samic..... 3nodding teraz to juz nie wazne... i tak juz go tu nie ma.... ale jeszcze jedna taka osoba jest tutaj... do ktorej powoli sie przymiezam czekam tylko na jakies podkniecie... mrgreen kto ?? kto?? kto?? pirate dokladnie kto to taki? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 4:55 am
revcat Ozzwald opcy BeeWolf_san A i po drugie kto wpuscił Yoseia na RP ja... a co byly jakies przeciwswskazania question kozi adokat to samiec najdzikszej z samic..... 3nodding teraz to juz nie wazne... i tak juz go tu nie ma.... ale jeszcze jedna taka osoba jest tutaj... do ktorej powoli sie przymiezam czekam tylko na jakies podkniecie... mrgreen ...... eek ........ az mnie ciekawosc zzera.....ciebie tez wieki tawarisz kapitano nie widzialem..... pirate bo mi dzien w dzien gaia kiepsko chodzi.. dzisiaj tez strasznie dlugo czekam az sie odswierzy i poprostu mi sie pisac odechciewa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 4:56 am
opcy Ozzwald opcy BeeWolf_san A i po drugie kto wpuscił Yoseia na RP ja... a co byly jakies przeciwswskazania question kozi adokat to samiec najdzikszej z samic..... 3nodding teraz to juz nie wazne... i tak juz go tu nie ma.... ale jeszcze jedna taka osoba jest tutaj... do ktorej powoli sie przymiezam czekam tylko na jakies podkniecie... mrgreen kto ?? kto?? kto?? pirate to bedzie niespodziewanka..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 5:03 am
Ozzwald revcat Ozzwald opcy BeeWolf_san A i po drugie kto wpuscił Yoseia na RP ja... a co byly jakies przeciwswskazania question kozi adokat to samiec najdzikszej z samic..... 3nodding teraz to juz nie wazne... i tak juz go tu nie ma.... ale jeszcze jedna taka osoba jest tutaj... do ktorej powoli sie przymiezam czekam tylko na jakies podkniecie... mrgreen ...... eek ........ az mnie ciekawosc zzera.....ciebie tez wieki tawarisz kapitano nie widzialem..... pirate bo mi dzien w dzien gaia kiepsko chodzi.. dzisiaj tez strasznie dlugo czekam az sie odswierzy i poprostu mi sie pisac odechciewa... ja tez tak mam i dlatego rowniez rzadko jestem.....poprostu sie wnerwiam i wychodze.... a co w ogole slychac u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 5:11 am
Ozzwald opcy Ozzwald opcy BeeWolf_san A i po drugie kto wpuscił Yoseia na RP ja... a co byly jakies przeciwswskazania question kozi adokat to samiec najdzikszej z samic..... 3nodding teraz to juz nie wazne... i tak juz go tu nie ma.... ale jeszcze jedna taka osoba jest tutaj... do ktorej powoli sie przymiezam czekam tylko na jakies podkniecie... mrgreen kto ?? kto?? kto?? pirate to bedzie niespodziewanka..... wink Wielki Ozz patrzy, obserwuje i czeka tylko aż bezbronna ofiara się potknie, taa? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|