|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 1:51 pm
moje ciało whee baranina mowila zes taki podobny i racje miała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 2:00 pm
kasiul moje ciało whee baranina mowila zes taki podobny i racje miała łehehehe czyli jestes czescia tego sztanskiego planu panny B. ? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 2:18 pm
harab serapel kasiul moje ciało whee baranina mowila zes taki podobny i racje miała łehehehe czyli jestes czescia tego sztanskiego planu panny B. ? ;> jakiego planu? ja wiem tylko ze masz do nas zawitac, no to jak gosc w domu to i gorzała na stole twisted w plany kimi to ja sie nie mieszam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 12:28 am
harab serapel panno psycholko - oczu kategorycznie nie oddam razz nie musisz, ja sama sobie wezmę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 1:12 pm
kasiul harab serapel kasiul moje ciało whee baranina mowila zes taki podobny i racje miała łehehehe czyli jestes czescia tego sztanskiego planu panny B. ? ;> jakiego planu? ja wiem tylko ze masz do nas zawitac, no to jak gosc w domu to i gorzała na stole twisted w plany kimi to ja sie nie mieszam... Mieszasz kasiul, bo to nie może być, żeby panna z dzieckiem sama kawalera nocowała blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 2:58 pm
Kasmizar Mieszasz kasiul, bo to nie może być, żeby panna z dzieckiem sama kawalera nocowała blaugh oh..ahhh... ktos tu zazdrosny jest xd ale ci sie dziubasku pomylilo, bo to ty jestes kawaler z dzieckiem (mną) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 11:35 pm
Owiec Kasmizar Mieszasz kasiul, bo to nie może być, żeby panna z dzieckiem sama kawalera nocowała blaugh oh..ahhh... ktos tu zazdrosny jest xd ale ci sie dziubasku pomylilo, bo to ty jestes kawaler z dzieckiem (mną) mrgreen A nie mowilem ;P ale nic jeszcze nie jest pewne ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 1:48 am
harab serapel Owiec Kasmizar Mieszasz kasiul, bo to nie może być, żeby panna z dzieckiem sama kawalera nocowała blaugh oh..ahhh... ktos tu zazdrosny jest xd ale ci sie dziubasku pomylilo, bo to ty jestes kawaler z dzieckiem (mną) mrgreen A nie mowilem ;P ale nic jeszcze nie jest pewne ;P nigdy nic nie jest pewne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 12:33 am
kamila, postuj te głupie fotki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 3:52 am
ILikeGreenChickenLegs kamila, postuj te głupie fotki!
do mnie mówisz synu, czy jakiej innej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 5:09 am
Owiec ILikeGreenChickenLegs kamila, postuj te głupie fotki!
do mnie mówisz synu, czy jakiej innej? do patelni zapewne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 11:04 am
pani psychol Owiec ILikeGreenChickenLegs kamila, postuj te głupie fotki!
do mnie mówisz synu, czy jakiej innej? do patelni zapewne
tak, do patelni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 2:58 am
wow, macie fajne fotki ;] widzę, że ten temat bardzo popularny jest xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 5:00 am
Witamy kolejna maturzystke ^^
Ja juz za soba mam wszystko to moge spokojnie kciuki za ciebie trzymac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 5:10 am
Justinka Witamy kolejna maturzystke ^^ Ja juz za soba mam wszystko to moge spokojnie kciuki za ciebie trzymac mrgreen hehe, dzięki! ;] no mi już tylko usny niemiecki został i spokój 3nodding chciałam wrzucić swoje fotki ale jak zobaczyłam pierwsze komentarze to sie przeraziłam tej krytyki i chyba stchórzę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|